Žene najviše privlače ovakvi muškarci

Žene najviše privlače ovakvi muškarci

zgodan-muskarac
Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvjesna doza misterioznosti afrodizijački djeluju, jer ako drugoj strani ne pokažate na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.
U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podjeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocjeni koliko im se dopadaju. Prije toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je riječ o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.
Poslije ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su djelovali nezainteresovano.
I koliko god da su se vremena promijenila, i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osjećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog spola.
(novosti.rs)

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!