Za dvije sedmice bez podočnjaka

Za dvije sedmice bez podočnjaka

pers
Napravite domaći preparat i riješite se tamnih kolutova ispod očiju. Neki od glavnih uzroka pojave podočnjaka su neispavanost, starenje, suha koža, dugotrajno plakanje, rad za računarom, mentalni ili psihički stres.
Koji god da je razlog pojave podočnjaka na vašem licu, sada postoji prirodno rješenje. Možete ih se riješiti tako da preko njih nanesete korektor i puder ili jednom običnom namirnicom koju sigurno imate u frižideru.
Šta je potrebno: Puna šaka peršuna, mala posuda za mješanje, drvena kašika, kašika vruće vode i dvije vatice za skidanje šminke.
Priprema: Stavite peršun u posudu pa ga drvenom kašikom snažno pritiskajte uz rubove posude kako bi se otpustili svi sokovi. Prelijte sve vrelom vodom i pomješajte.
Kako koristiti: Ohlađenu smesu stavite na pamučne vatice pa ih smjestite ispod oba oka, lezite i ostavite da djeluju 10 minuta.
Kako deluje: Peršun je prepun vitamina C i K koji smiruju otekline. Uz dovoljno sna i tečnosti, ova će smjesa osigurati željene promjene i to u periodu od dvije sedmice.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!