UDAHNITE DUBOKO I ŽIVITE PUNIM PLUĆIMA UZ AROMATERAPIJU

UDAHNITE DUBOKO I ŽIVITE PUNIM PLUĆIMA UZ AROMATERAPIJU


Glavna tema svih psihosomatskih oboljenja je stres.  Strahovi za egzistenciju, da li ću sutra imati za osnovne potrebe, kako izaći na kraj sa računima, da li je to što se loše osjećam simptom neke bolesti? Strahovi, neraspoloženja, sumnje vode u depresiju i osjećaj da ne živimo život kako bi mogli, u miru i radosti. Hajde da pomognemo sebi!
Uz mirisna ulja, možete se opustiti i iz tog stanja drugačije vidjeti stvarnost. Ne morate imati visok pritisak, stezanje u grlu, mučninu. Možete slobodnije i lakše donositi odluke. Korišćenje ulja u prostoru dovodi do ljepše atmosfere. U radnom prostoru možete imati više elana, bolje međuljudske odnose, da bude svima prijatnije. Možete imati bolju koncentraciju. I u kući, možete popodne mirisati ulja koja otklanjaju umor, i kreativnije provesti dan. Uveče, ulja koja će vas opustiti da lakše zaspite. I da svi u kući budete bolje raspoloženi.
Da li imate maglu u glavi, povremene glavobolje? Ili pred značajne događaje grčeve u stomaku i dijareju? Ili ste zavisnik od tableta za spavanje? Pokušajte da uz pomoć aromaterapije budete brži i da ne dođe do simptoma, da ih ublažite i da skroz nestanu. Vratite se prirodi. Esencijalna ulja su duša biljaka, i mogu pomoći da vaša duša bude bolja. Naše dobro psihičko stanje i raspoloženje je osnova zdravlja. Budite zdravi i uživajte u tome uz aromaterapiju!
Predavanje o aromaterapiji organizujemo 20.9.2017. u 18 h, adresa Klosterska 13, prizemlje. U goste nam dolazi Snežana Mitrović, dipl.farmaceut, homeopata i aromaterapet.
Sve informacije na telefon  061 284 600, ili u prodavnici zdrave hrane Organic Land, Slatina 18.
Radujemo se Vašem dolasku da Vam ispričamo na koji način to da uradite.
Dobrodošli!

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS