Učinkovito antibakterijsko sredstvo sa mirisom čajevca i eukaliptusa, sve je što vaše kućanstvo treba.

Učinkovito antibakterijsko sredstvo sa mirisom čajevca i eukaliptusa, sve je što vaše kućanstvo treba.

Profesionalna višenamjenska formula sa snažnim antibakterijskim djelovanjem ubija sve uobičajene kućanske bakterije, uključujući i E. Coli, Salmonelu i Listeriu. Usprkos jakom djelovanju, kod upotrebe, nije potrebno nositi rukavice niti zaštitu od štetnih ispušnih plinova. Ova nježna i učinkovita formula ne sadrži nikakve štetne sastojke i mirise i nije testiran na životinjama.

univerzalna-pasta-za-ciscenje-rsi-tuzla

Posuđe:
Udahnite novi život starim loncima i tavama bez muke. Uzmite vlažnu abrazivnu plastičnu spužvicu i operite. Za tvrdokornije naslage koristite suhu spužvicu i trljajte sa pritiskom. Ne koristiti na poklopcima od nehrđajućeg čelika i posuđu sa slojem protiv primanja.

Keramički i čelični sudoperi, umivaonici i pipe:
Ova snažna pasta obračunat će se s raširenom prljavštinom za čas. povećajte pritisak trljanja i isperite. Ne koristiti na poliranim površinama.

Namještaj:
Borite se protiv tvrdokornih Uzmite vlažnu abrazivnu plastičnu spužvicu i operite. Za tvrdokornije naslage koristite suhu spužvicu i naslaga, ulja i masnih mrlja unutar i izvan kuće. Lagano obrišite vlažnom krpom za blistavu čistoću.

Univerzalnu pastu za čišćenje zajedno sa spužvicom, možete naći u prodavnicama RSI Tuzla, po promotivnoj cijeni od 16KM.

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS