TRIKOVI IZ GARDEROBERA: Ovih 7 komada prikrivaju višak kilograma!

TRIKOVI IZ GARDEROBERA: Ovih 7 komada prikrivaju višak kilograma!

Upoznajte se sa trikovima pomoću kojih će vaš višak kilograma biti neprimjetan.
oblacenje-stvari


Mnogim pripadnicama ljepšeg pola kritičnu zonu predstavlja predjeo oko struka, zadnjice i butina. Predstavljamo vam sedam komada garderobe koje vam mogu pomoći da sakrijete željeni dio.
Pravi model farmerica 
Kada je riječ o prikrivanju jastučića oko stomaka bitan je odabir farmerica pravog kroja. Iako su farmerke niskog struka uvijek u modi, one su uglavnom namijenjene osobama sa ravnim stomakom. Ako niste među njima, klonite se ovog modela i odaberite one sa višim strukom, koje će prikriti vaš višak.
Haljine na preklop
Sva odeća na preklop je odličan izbor za one koji imaju problem sa viškom u predjelu stomaka, zadnjice i butina. Ukoliko ne vjerujete, probajte sami i uvjerite se moć preklopa. Haljina na preklop ističe siluetu ženske figure.
Duge i lepršave majice i tunike
Tunike su spas za žene koje prikrivaju višak kilograma oko stomaka i zadnjice. Ponuda ovih modela je zaista velika i modni brendovi iz sezone u sezonu kao glavni trend predstavljaju široke majice. Ako želite da sakrijete stomačić, izbjegavajte uske majice i birajte lepršave modele.
Kardigan
Široki kardigani i jakne su takođe odličan izbor za prikrivanje stomaka jer ih možete ostaviti otkopčane i odmah vizuelno izgledati par kilograma lakši.
Majice sa spuštenim ramenima
Majice sa spuštenim ramenima i širokim rukavima utiču na to da stomak izleda manji, a struk uži.
Rastegljivi materijali
Garderoba od rastegljivih materijala može dobro odraditi svoj posao, trik je u tome kako ih nosite. Helanke su odličan primjer za to. Nosite ih u kombinaciji sa tunikom, koja će prekriti vaš višak.
Veš za oblikovanje
Ovakav veš će vas utegnuti i na taj način prikriti kritične zone. Odličan je izbor za svečane prilike kada se nose haljine koje ističu figuru.

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS