Ti si bitna!!Pismo koje svaka žena mora da pročita!

Ti si bitna!!Pismo koje svaka žena mora da pročita!

devojka-u-prirodi-1462630644-86950
Tvoje postojanje je bitno – ono nije slučajno, ovde si jer imaš svoju priču i ovde si jer ćeš ostaviti tragTi si bitna. Ako ti niko to nije rekao danas, mi ti to sada govorimo – Ti si bitna!
Tvoja mišljenja su bitna. Bitan je način na koji vidiš svet, bitne su i reči koje držiš za sebe jer se previše plašiš šta će drugi ljudi da misle. Tvoj je glas bitan.
Tvoja su osjećanja bitna. Nisu pretjerana ili presnažna ili previše iritantna. Nisu nerealna, luda ili naivna. Oni su ti. Oni su tvoje dubine i emocije i ona su bitna.
Tvoje su misli bitne. Bitni su glasovi u tvojoj glavi. Male lude stvari koje ti prolaze glavom prije spavanja. Bitne su stvari o kojima u tajnosti razmišljaš jer ti je previše neprijatno da ih ikome kažeš. Tvoj um je bitan.
Tvoje srce je bitno. Bitno je ono oko čega si strastvena. Sve ono što te pokreće je bitno, bez obzira šta društvo o tome misli ili tvoji roditelji ili prijatelji. Tvoja strast je tvoj poziv i tvoj je poziv bitan bez obzira o čemu se radi.
Tvoji su snovi bitni. Oni nisu nemogući, nisu djetinjasti, nisu neambiciozni i nisu za svakog. Tvoja vizija je bitna. Bitan je način na koji želiš da živiš. Čak i da su tvoji snovi ludi, tvoja je ludost bitna.
Tvoj put je bitan. Kreni putem kojim želiš, vozi automobil koji si izabrala, vozi na način u kojem uživaš i slobodno izbaci sve nepoželjne putnike. Tvoj put je bitan, tvoj je smjer bitan.
Tvoji su problemi bitni. Prepreke s kojima se suočavaš izgrađuju tvoju snagu. Sve isplakane suze će isprati sve negativnosti. Tvoje su suze bitne, čak je i tvoja tama bitna.
Tvoja je sreća bitna. Bitni su detalji koje otkrivaš u radosti. Jednostavne stvari zbog kojih se smješiš. Bitni su trenuci koji ti oduzimaju dah. Trebalo bi da ih tražiš, trebalo bi da ih pronađeš. Tvoj osmjeh je bitan.
Tvoje postojanje je bitno. Ono nije slučajno, ovde si jer imaš svoju priču i ovde si jer ćeš ostaviti trag. Ti si bitna. Uvijek si bila i uvijek ćeš biti. Možda si to zaboravila jer si okružena ljudima zbog kojih se osjećaš kao da nisi, ali ti si dovoljna i ti si važna i sve dok to znaš, ništa drugo nije bitno.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS