Stomatološka ordinacija “Primadent” Tuzla

Stomatološka ordinacija “Primadent” Tuzla

Adresa: Krečanska 17 do 19
Web stranica: https://primadent.ba
Broj telefona: 38735210669
E-mail: info@primadent.ba

Jedan smo od najmodernijih dentalnih centara na ovom području s tradicijom dugom preko 30 godina.

Ordinacija temeljena na kvalitetu, zavidnoj tradiciji i savremenom novoopremljenom prostoru. Druga generacija doktora dentalne medicine porodice Huskanović vodi brigu o oralnom zdravlju novih generacija kao i svojih dugogodišnjih pacijenata sa iskustvom privatne ordinacije dr. Muhameda Huskanovića od 1990.godine

Danas možemo se pohvaliti potpuno novoopremljenim prostorom te cjelokupnom novom savremenom opremom pod vodstvom novih mladih snaga dr. Amera Huskanovića i dr. Esane Kavazbašić – Huskanović prezentirajući savršen spoj tradicije, iskustva i mladenačkog poleta.

Po čemu se razlikujemo od drugih

  • Svakom pacijentu pristupamo individualno kako bismo bolje shvatili i realizovali njegov najbolji osmijeh
  • Jedna od najatraktivnijih karakteristika osobe je upravo osmijeh. U današnje moderno vrijeme svi želimo imati bijeli i proporcionalni osmijeh koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim.
  • U najkraćem roku možemo ustanoviti Vaše probleme i odrediti najbolji tretman do Vašeg Hollywoodskog osmijeha.
  • Jednom godišnje Vas podsjećamo na Vaš godišnji pregled kako bismo održali Vaš “hollywoodski osmijeh”.
  • Kada su vaši zubi oštećeni, koristimo najmoderniju tehnologiju kako bismo detektovali problem i odredili tretman za Vas.
  • Naši doktori i specijalisti mogu odgovoriti na sve Vaše zahtjeve, konstantno se educiramo i učimo nove tehnologije.

Predanost kvalitetu

U svom radu sa pacjentima se ponosimo pridržavanjem najviših stomatoloških standarda pri čemu prednost dajemo najkvalitetnijim i najsigurnijim materijalima i aparatima svjetski poznatih firmi u stomatologiji. Tokom svog rada naša klinika je razvila snažne partnerske odnose sa nekim od vodećih tvrtki u stomatologiji kao što su: Bredent, KerrHawe, Komet, Geistlich, 3M, Vita… Vaše povjerenje naš je najveći kapital, a naš se uspjeh temelji na ugledu. Kao poslovni tim, svakodnevno odgovornim radom i odnosom prema klijentima nastojimo podupirati taj cilj.

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!