Šta može učiniti kokosovo ulje na koži

Šta može učiniti kokosovo ulje na koži

 ee-coconut-oildreamstime_m_21262617-2

Prekrasna koža, glatka, svilenkasta i bez puno nepravilnosti… Malo je onih koji ne žele imati savršen ten zahvaljujući kojem neće morati stavljati puder kako bi sakrili nepravilnosti, nego će samo morati posegnuti za nekoliko make up proizvoda radi boljeg isticanja prednosti.
Lijepo, svježe i mlado lice… Ne morate imati dvadeset godina da bi izgledali mladoliko, odmorno i puni energije, potrebno je da se okrenete najboljim preparatima s kojima će vaše koža na licu uvijek biti besprijekorna.
Na tržištu već duže vrijeme postoje preparati koji pomažu kod njege lica pa tako i uklanjanja prištića, rješavanja problema mitesera, prevelikog sjaja te prijevremene pojave bora. Mnogi od tih preparata i koštaju, a kako nije uvijek lako odvojiti određenu svotu za razne kreme, neki su se počeli oslanjati na prirodne metode i recepte uz pomoć kojih će sami napraviti učinkovite preparate.
Poznato je kako postoje razna ulja uz pomoć kojih koža, ali i kosa napokon mogu u potpunosti oživjeti u svom punom sjaju, a čija primjena nije komplicirana i daje odlične rezultate i prije nego što ste se nadali.

Visoko mjesto na ljestvici najboljih proizvoda drži maslinovo ulje koje je s vremenom postalo nezamjenjivo ne samo za tretmane ljepote nego i za brojne kulinarske recepte. Maslinovo ulje je važno za zdravlje svakog čovjeka jer štiti čovjeka od najtežih bolesti i pomaže u borbi protiv neke od njih, a ujedno čini čuda kada je ljepota u pitanju.
Maslinovo ulje nije jedino koje čini dobro za kožu, ne treba zaboraviti na kokosovo ulje za koje se pokazalo da pomaže najviše kada je u pitanju sprječavanja preranog starenja kože. Kokosovo ulje nije dobro samo za odgodu bora, ono čini čuda i kod prištića. Dovoljno je nakapati ulje na kritična mjesta i ostaviti nekoliko sati. Ulje kokosa je odlično i kod rješavanja strija.
Kokosovo ulje sadrži nekoliko važnih vitamina kao što je vitamin E, koji je važan za zdravlje kože jer pomaže eliminirati sve ono što dovodi do nastajanja prištića i mitesera. Ulje će vam pomoći da očistite lice i ublažite sve upalne procese te ubrzate oporavak i regeneraciju nakon čega će koža na licu ponovno biti lijepa i čista.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS