Savršeno našminkano lice

Savršeno našminkano lice

 Kako-se-našminkati1

Ljepota, ljepota, ljepota! Samo je to danas važno svima. Ne možemo si pomoći kada pogledamo te ljepotice s naslovnica te sve mi želimo izgledati jednako lijepo. Puno je lakše jednoj glumici i pjevačici izgledati savršeno kada ima stiliste, frizere i vizažiste oko sebe. Ipak, žene su našle način kako postići savršen make up bez mnogo potrošenog vremena i novca.
Baby puder
S malo baby pudera pređite preko trepavica prije nanošenja sloja maskare i trepavice će izgledati deblje i gušće. Ako želite jači efekt nakon prvog sloja maskare, nanesite još jedan sloj pudera.
Kartica
Sa starom kreditnom karticom možete se poslužiti kada povlačite liniju tuša za mačje oči, prilikom nanošenja maskare i za nanošenje sjenila i smokey eyesa. Na taj način postižete ravnu i čistu liniju. Možete je koristiti i kod konturiranja obraza tako da je naslonite uz obraz i lagano povučete liniju koju ćete zatim razmazati kistom i stopiti s licem.
Fen i uvijač za trepavice
Uvijač za trepavice bolje će uviti trepavice ako ga prije uvijanja zagrijete fenom.
Kapi za oči u maskari
Maskaru biste trebali mijenjati svaka tri mjeseca. Ako to niste učinili, a treba vam maskara koja se već osušila i počela stvarati grudice, par kapljica kapi za oči razrijedit će vašu maskaru, a neće štetiti vašim očima.
Korektor

Ako ste u žurbi i nemate vremena za kompletni make up, jednostavno stavite malo korektora oko očiju i na podočnjake i gotovo odmah ćete izgledati bolje.
Par kapi ulja na obraze
Nakon cijelog dana punog obveza, šminka počne polako silaziti s lica i ne izgleda više tako dobro. Da biste je osvježili, a opet ne nanosili novi sloj, stavite par kapi ulja na prste i nanesite na obraze. Tako ćete postići sjaj i svježi izgled u trenu.
Obrve i maskara
Danima kada niste raspoloženi za šminkanje i uređivanje, a želite izgledati lijepo dovoljno je samo staviti sloj maskare i oblikovati obrve.
Konturiranje lica

Možda vam se ovo čini kao nedokučiva tehnika, ali zapravo je vrlo jednostavno. Stanite ispod svjetla i gledajte kako vam pada sjena. Tamo gdje je tamno nanesite tamniju boju pudera ili puder za konturiranje. Na taj način definirate lice i naglašavate ono što želite. S vremenom ćete znati mijenjati obrise lica i postizati savršeni make up.
Težiti savršenstvu nije ništa loše, no ako vaša šminka ne izgleda odmah idealno, ne očajavajte. Ono što je ključno je da za početak krenete s minimalnim šminkanjem i jednostavnim postupcima te postepeno nadograđujte.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS