Salon ljepote i zdravlja „Belladona“ Tuzla

Salon ljepote i zdravlja „Belladona“ Tuzla

indi
Holistički pristup, bazirano na kineskoj medicini, sklad između duha i tijela
„Volim Tuzlu, volim Bosnu, volim čovjeka. Želim pomoći ljudima da poprave kvalitet života u ova turobna i teška vremena!“ Ovako je započeo razgovor u Salonu ljepote i zdravlja Belladona, sa vlasnicom dr Indirom Karamujić. Da zaista voli ljude uvjerili smo se od prve minute razgovora koji je iniciralo učlanjenje ovog salona u Kantonalnu privrednu komoru Tuzla, baš na insistiranje dr Karamujić. I zaista, „Belladona“ je prava oaza novih izvora energije, opuštanja i relaksacije kako za žene tako i muškarce, sve na jednom mjestu. Savršeno je mjesto za opuštanje nakon napornog dana ili sedmice, znaju to brojni klijenti još od 1997. godine.
„Holistički pristup u primjeni tretmana te individualni pristup u odabiru tretmana, okrijepit će vam dušu i tijelo. Bogatstvo ponude tretmana kojima salon ljepote „Belladona“ obiluje, zadovoljit će potrebe čak i i kod onih najzahtjevnijih, bilo da se radi o otklanjanju napetosti i stresa kroz više od deset različitih vrsta masaža, njezi lica i tijela kroz niz specijalističkih tretmana, otklanjanjem tegoba kroz aromaterapiju. Njega tijela, relaksacija i rekreacija su imperativi današnjice stresnog i urbanog života kojeg vodimo zato smo mi u Belladoni i stavili sebi za cilj pomoći klijentima da se opuste i pripreme za novi radni dan. U svojim prostojima nodimo ugodne trenutke opuštanja i zaborava briga svakodnevnice koje utječu na vaše svakodnevno zdravlje. Terapija se bazira na kineskoj medicini na skladu između duha i tijela. Poznato je da skoro sva oboljenja nastaju zbog nesrazmjera između unutrašnje energije čovjeka, tzv. Odbrambene moći i vanjskog faktora“, istakla je Indira Karamujić, internista kardiolog, akupunturolog, ultrasoničar.
Stvoren je u ovom udobnom okruženju jedan veoma ugodan ambijent za druženje i opuštanje kroz aromatoterapije, elektroakopunkture, njegu lica i tijela, manuelne masaže i niz drugih usluga. Sve je pod stručnim vodstvom prim. dr. Indire Karamujić koja za saradnice u „Belladoni“ ima školovane terapeutkinje s radnim iskustvom, senzibilitetom i ljubavlju za posao koji su izabrali. „Vrhunsko, kvalitetno, profesionalno, veoma sposobno osoblje puno ljubavi“, ocijenila ih je dr Karamujić. „Ljubav je najvažnija. Mi sa puno ljubavi pristupamo onome što radimo, nudimo širok spektar usluga, savjeta, razgovor i dogovor koji uz našu stručnost također u velikoj mjeri doprinosti poboljšanju načina života naših pacijenata što je u konačnici naš cilj“, dodala je dr Karamujić. Salon Belladona ide u korak sa modernim i savremenim tehnologijama,tako da svi klijenti koji cekaju na svoj zakazani tretman mogu slobodno koristiti besplatnu WI-FI mrezu. Salon je opremljen najmodernijom opremom kao što je aparat za elektroakupunkturu Bimed 999S koji je u SAD dobio zlatnu medalju za najbolju dijagnostiku i terapiju, veoma efikasan u smanjenju tjelesne težine. Tu su i najmoderniji uređaji za UZ srca i color doppler, abdomena i bubrega. Sve najsavremenije što je potrebno za tretman refleksoterapije, pedikira, manikira, elektroakopunkture, tretmana lica, aromaterapije tijela, mineralno vitaminski test, anticelulitni tretman, tretmane lica, solarij, akupunkutura (bez igle), jacuzzi, sauna kao i internistički pregledi i savjeti (ultrazvuk srca,ekg…). Sve potrebne informacije klijenti mogu pronaći na internet stranici www.belladona-tuzla.com ili putem facebook-a. Salonon Belladona je odnedavno i na novoj lokaciji u naselju Stupine B-7 .

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!