Sakrijte umor na licu

Sakrijte umor na licu

kako-sakriti-umor-na-licu
Kako bi sakrili umor na licu potrebno je promijeniti određene životne navike kako bi podočnjaci kao i natečena koža ispod očiju bili manje vidljivi. Uz brojne metode s vremenom ćete uspjeti sakriti umor na licu te tragove neprospavanih noći zbog čega ste se osjećali iscrpljeno.
Ponekad tamne kolutove ispod očiju nije moguće sakriti uz pomoć pudera i korektora, a pogotovo ako se radi o nekoliko budnih noći kada se niste mogli opustiti zbog stresnog perioda. Tada je teško sakriti umor koji se primijeti na svakom dijelu vašeg lica.
Kako velik dio problema s podočnjacima dolazi zbog nespavanja, a što se ne može uvijek riješiti, potrebno je pronaći druge metode kako bi izbrisali umor s lica. Rješenje za vaše kožne probleme nalazi se u namirnicama od kojih većinu sigurno već imate jer ih redovno koristite.
Nije potrebno trošiti puno novaca na skupocjene preparate jer si možete pomoći domaćim receptima za koje se već više puta pokazalo da djeluju.
Želite li izbrisati umor na licu pijte što više vode. Potrebno je svaki dan popiti između 6 i 8 čaša vode kako bi vratili mladost svome licu i kako ne bi imali dojam da imate opuštenu kožu lica. Dokazano je da dehidracija ne čini dobro koži i da zbog nje izgledate starije. S vodom ćete učiniti puno za ljepotu i zadovoljan izraz lica nego da ste potrošili puno novaca na brojne preparate.

Umor na licu možete izbrisati i uz pomoć zelenog čaja. Radi se o moćnom antioksidansu koji će potaknuti brži dotok kisika i krvi u kožu i tako spriječiti prijevremenu pojavu bora.
Važno je pronaći namirnice koje će potaknuti proizvodnju kolagena i elastina te tako doprinijeti mladom izgledu bez tragova bora. Tako možete na listu namirnica dodati losos bogat omega 3 i omega 6 masnim kiselinama te špinat. Upravo je špinat jedna od najzdravijih namirnica budući da može zaštititi kožu od štetnih UV zraka i tako smanjiti šanse da dobijete rak kože.
Jasno je kako se radi o zdravim namirnicama koje u sebi imaju velik broj važnih sastojaka kao što su vitamini i minerali, a s kojima nećete samo dobro izgledati nego se i odlično osjećati jer ćete vjerojatno izbjeći razne bolesti.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!