Ritual za svjež i podmlađen izgled

Ritual za svjež i podmlađen izgled

kafa
Mnogima dan ne može da započne bez šoljice crne kafe. Taj magični crni napitak jutro jednostavno čini savršenim i pomaže vam da se u potpunosti razbudite i dobijete dodatnu dozu energije. Međutim, kafa može da bude i nešto više od pića.
Postoje različiti načini kako ona može da se iskoristi i među njima je efikasno liječenje i osvježenje problematične kože. Za to su zaslužni antioksidansi, kojih upravo u kafi ima u izobilju.
Za razliku od drugih preparata, kafa je prirodan piling koji efikasno čisti vašu kožu i duboko prodire u pore. Nema potrebe da trošite novac na skupe proizvode za negu lica, jer korišćenjem ove maske postićete jednako efektne rezultate.Neophodna su vam samo dva sastojka: kafa i mlijeko. Preporučujemo da koristite mlijeko sa manjim procentom masnoće.
Priprema je jednostavna. Napravite smjesu spajanjem oba sastojka i promješajte da se sjedine. Dobijenu pastu nanesite na lice. Kao i kod svake maske, izbjegavajte predio oko očiju. Ostavite da smjesa na vašoj koži djeluje oko 20 minuta. Za to vrijeme popijte vašu jutarnju dozu crne kafe. Miris će djelovati na sva vaša čula i opustiti vas, dok vam maska čisti lice i vraća mu hidrataciju.
Na kraju, isperite masku toplom vodom i krenite u novi dan osvježeni i podmlađeni!
Zašto treba koristiti ovu masku?
Evo nekoliko odgovora na ovo pitanje:
– Kafa povećava cirkulaciju i na taj način obnavlja vašu kožu.
– Ona je bogata antioksidansima, koji prodiru duboko u pore vašeg lica i čiste ga.
– Stvara se savršeni “štit” protiv štetnih UV zraka i spriječavaju se oštećenja na koži.
– Osećaj glatke kože nakon korišćenja maske je fenomenalan. Krajnji rezultati će vas definitivno ubjediti da jednostavno morate korišćenje ove maske uvesti u dio vaše jutarnje rutine!

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS