Recept koji morate probati: Za zdravu i blistavu kosu

Recept koji morate probati: Za zdravu i blistavu kosu

abc654127c36fc8be01ad4b3583e9b5c_52b31e849606ee6989c4f8a9
Oštećena kosa je boljka mnogih žena. Svaka od njih želi imati zdravu i blistavu kosu za kojom će se svi okretati. Maske za kosu se uvijek preporučuju kod obnove oštećene kose. No, nemojte bacati novac na skupe tretmane, posegnite za prirodnim metodama. Prirodni pripravci su vrlo lagani za pripremu, brzi i ne koštaju mnogo. Za pripremu prirodnog pripravka protiv oštećene kose potrebno vam je vrlo malo vremena, a učinak koji ćete dobiti njegovim nanošenjem na kosu biti će više nego zadovoljavajući za vas. Rezultati će vas oduševiti.
Prirodna maska od kvasca odgovara svakom tipu kose i ima višestruko djelovanje. Osim što sprječava gubitak kose, ona i ubrzava njezin rast. Njezin učinak je trajan. Maska također pomaže kod uklanjanja peruti.  Ako se želi ojačati struktura kose koja je oštećena, maska od kvasca se treba primjenjivati dva do tri puta sedmićno i to oko dva mjeseca. Tretman možete ponoviti svakih tri mjeseca.
Maska od kvasca se radi na način da se u posudi doda zagrijano mlijeko, malo šećera ili meda i 20 do 30 grama svježeg kvasca. Sve zajedno promiješajte i ostavite 20-ak minuta u toploj prostoriji da se obavi fermentacija. Poslije fermentacije, nanesite masku na kosu koja je čista i mokra.
Maska se nanosi prstima od korijena do vrhova. Ako vam kosa nije oprana, možete je nanijeti i na prljavu kosu, učinak se neće smanjiti. Nakon nanošenja maske na glavu stavite najlonsku vrećicu koju lagano omotajte oko glave i prekrijte toplipeškirom. Obvezno nakon nanošenja maske morate utopliti svoju glavu kako bi se povećale kolonije gljivica od kvasca.
Cilj je potaknuti rast kolonija gljivica kvasca kako bi se povećala koncentracija vitamina, minerala, proteina, koji su potrebni za obnovu kose i koji stvaraju pozitivne rezultate. Ovom jednostavnom maskom od kvasca obnovit ćete svoju oštećenu kosu i dobiti učinak zdrave i sjajne kose. Primjena je jednostavna kao i priprema. Pokušajte, ostat ćete oduševljeni.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!