Razmišljate o crvenoj  boji kose?

Razmišljate o crvenoj boji kose?

crvenokosa-zena
Poznato je da određenom tenu i boji kože, odgovara i određena nijansa kose, a kada je riječ o crvenoj boji kose, ona jednako dobro može pristajati svakome, samo je važno pogoditi dobru nijansu boje kose, s nijansom boje kože. Crvenkasto smeđa nijansa kose odgovara potpuno neutralnom tenu. Neutralni ten ćete prepoznati po tome što nema ružičastih, maslinastih ili žutih podtonova. Kako bi što duže zadržali ovu boju, obvezno je često raditi tretman za sjaj kose.
Ako je vaša nijansa tena porculanska, znači da vam najbolje odgovara jarko crveno-narančasta boja kose, koja će biti odličan kontrast između dvije krajnosti. Ova boja kose će svakoj osobi s porculanskim tenom pomoći da izgleda savršeno. Isto tako ova boja kose je najbolja za osobe koje imaju dužinu kose do ramena.Zlatno crvena nijansa kose najbolje odgovara osobama sa maslinastim podtonovima i srednje tamnom tenu. Bakar i zlato su boje koje najbolje pristaju maslinastim tonovima na koži.
Najbolja kombinacija jarko crvene boje kose je kada se spaja s tamnom bojom kože. Crvenokose osobe sa tamnim tijelom su senzualne i zavodljive. Ipak, osobe s tamnijim tenom trebaju izbjegavati nijanse poput svijetlo crvene i narančaste, koje nikako ne odgovaraju tamnom tipu kože.Blago narančasta nijansa kose najbolje odgovara osobama s svijetlim tenom, koji ima žućkaste podtonove. Ovom tipu tena nikako ne odgovaraju jarko crvene nijanse kose pa ih je najbolje izbjegavati. Jarko crvene boja kose osobama s svijetlim tenom bi odavala umoran i blijed izgled.
Svijetlo bakrenu boju najbolje je postići s pramenovima, koji će savršeno istaknuti lijepe crte lica. Nakon pramenova kosi je potreban tretman za vraćanje sjaja, kako bi kosa izgleda savršeno.Kombinacija svijetlo smeđe i crvene, odlično pristaje osobama s neutralno svijetlim tenom. Ukoliko vaš ten ima žućkaste ili maslinaste podtonove, ova boja neće vam nikako odgovarati.Prirodnim brinetama najbolje će pristajati bakreni pramenovi, te je najbolje izvući par tankih bakrenih pramenova kroz zlatno kestenjastu kosu.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS