Psihoterapija Alma Tihić Tuzla

Psihoterapija Alma Tihić Tuzla

Adresa: Aleja Alije Izetbegovica 10
Web stranica: https://www.facebook.com/pg/PsihoterapijaAlmaTihic/about/?ref=page_internal
Broj telefona: 0038761474868
E-mail: alma.tihic2015@gmail.com

Usluge psihoterapije pruža: Alma Tihić, magistrica sam društvenih nauka iz područja psihologije i certificirana klinička geštalt psihoterapeutica sa Evropskim certifikatom za psihoterapiju (N.16-833).

Kontinuirano se stručno usavršavam i redovno učestvujem na edukacijama vezanima uz razne aspekte psihoterapijskog i psihosocijalnog rada. Posvećena sam praćenju kvalitete vlastitog rada, povezivanju nauke i psihoterapije i promicanju prava klijenata.

Izvor: Facebook stranica Psihoterapija Alma Tihić

PSIHOTERAPIJA je dinamična i korisna te orijentisano ka cilju. Poštujući etičke norme, psihoterapeut pruža pomoć i potporu u suočavanju sa svim životnim zahtjevima i problemima te njihovom kvalitetnom rješavanju. Psihoterapija je prilagođena svakom pojedinačno, kako bi u što kraćem vremenu u ugodnom okruženju uspjeli prevladati svoje životne prepreke.

Osobe koje razmišljaju doći na psihoterapiju često nisu sigurne što tačno mogu očekivati. Istraživanja pokazuju kako je nezadovoljstvo psihoterapijom često rezultat upravo razlike u očekivanjima terapeuta i klijenta. Jako je važno na samom početku odvojiti vrijeme za razgovor o psihoterapiji. Uvodni razgovor je kamen temeljac buduće suradnje klijenta i terapeuta i predstavlja svojevrstan terapijski ugovor.

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!