Priuštite si pravi remont tijela prije ljeta

Priuštite si pravi remont tijela prije ljeta

Za zdravu kožu je prije svega zaslužna zdrava prehrana i stil života, no čak i ako ste jedna od onih dama koja svakodnevno skida šminku prije spavanja i nanosi odgovarajuće kreme, ipak postoji šansa da ste poneki dio tijela zanemarili.

zdravo tijelo

Upitali smo wellness menadžera Nedu Alaupović kako cijelo tijelo pripremiti za prozirne majice i kratke hlačice.
a zdravu kožu je prije svega zaslužna zdrava prehrana i stil života, no čak i ako ste jedna od onih dama koja svakodnevno skida šminku prije spavanja i nanosi odgovarajuće kreme, ipak postoji šansa da ste poneki dio tijela zanemarili.
Upitali smo wellness menadžera Nedu Alaupović kako cijelo tijelo pripremiti za prozirne majice i kratke hlačice.
Savjeti za čvrste grudi i blistav dekolte

koza

Jednom tjedno umasirajte losion koji potiče cirkulaciju, a preporučuje se i malo gimnastike ili bavljenja nekim sportom koji napreže prsne mišiće. Za lijepe grudi je iznimno važno pravilno držanje. Make koje obiluju mineralima također će pomoći u podizanju i učvršćivanju grudi i zagladit će kožu dekoltea. Prije nanošenja bilo kakvih preparata na dekolte, obavezan je blagi piling.
Savjeti za podignutu stražnjicu
Vježba i pravilna prehrana glavni su faktor lijepog izgleda i stražnjice. Za dodatnu njegu stražnjice kombinirajte preparate za ublažavanje celulita, masažu i piling. Kupujete li kremu protiv celulita obratite pažnju na sastojke. Najdjelotvornije su one koje sadrže retinol, kofein, bršljan i divlji kesten. Njegu završite s bogatom hidratacijom za prevenciju strija.
Učvrstite trbuh
Zlatno pravilo za ravan trbuh je pravilna prehrana i redovita tjelovježba te odgovarajuće kreme za učvršćivanje tog dijela tijela. Ako su se na trbuhu pojavio i celulit, pomoći mogu i masaže.
Njega ruku i stopala
Ukoliko niste od onih koji će sami kod kuće urediti stopala i ruke, obavezno se uputite pedikeru kako bi i ti dijelovi tijela uvijek bili uredni i spremni za pokazivanje.
Izvor: Moje Zdravlje

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS