Prirodni „prah za spavanje“

Prirodni „prah za spavanje“

nesanica1
Ukoliko imate problema sa spavanjem, probajte ovaj potpuno prirodni „prah za spavanje“ i taj problem vas više nikada neće mučiti…
Nažalost, svima se dogodilo da se probude usred noći i da posle ne mogu opet da zaspe, dok drugi ne mogu uopšte da se uspavaju. Jedan od osnovnih razloga koji dovodi do nesanice je stres. Kada čovek spava, tijelo prolazi kroz složene biohemijske procese, pa hormoni stresa negativno utiču na san. Problemi sa nesanicom negativno utiču na svaki aspekt života.. Probajte da napravite ovaj potpuno prirodan lijek koji se sastoji od samo dva sastojka i ublažićete negativne efekte stresa na tijelo i um.
Potrebno je:
– 5 kašika šećera od šećerne trske
– 2 kašike morske soli
Način pripreme: Ova dva sastojka dobro izmješajte. U slučaju da ne možete da spavate, stavite malo te mješavine ispod jezika. Držite prah blizu kreveta i nastavite da ga uzimate sve dok ne primjetite da su problemi sa spavanjem nestali. Malo ljudi zna za ovu jednostavnu kombinaciju, kao i da su so i šećer veoma korisni za metabolizam, energiju i borbu sa stresom. Oni zapravo hrane ćelije.Pored toga, šećer šalje poruku tijelu da prestane da proizvodi hormone stresa, dok so pomaže u održavanju normalnog nivoa adrenalina.
Toliko je jednostavno da zaista vrijedi probati.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!