Prirodni lijekovi protiv raka

Prirodni lijekovi protiv raka

prirodni-lijekovi-protiv-raka
Jedna od najopasnijih bolesti današnjice je rak za koju se vjeruje kako lijek ne postoji, mada brojna istraživanja dokazuju kako postoje stotine učinkovitih lijekova protiv ove složene bolesti. Sanguinaria canadesis ili Bloodroot je jedan od prirodnih lijekova protiv raka. Višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid, koji ubija stanice raka, a istovremeno ne uništava zdrave stanice. Konzumirati se može oralno, a na kožu se može nanijeti kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.
Budite 15 minuta na dan na izvoru sunca kako bi dobili D vitamin, koji pomaže u preventivi od kancerogenih oboljenja, a koristi se i kao pomoć u borbi s rakom.
Jedan od prirodnih način liječenja raka, s 90% uspjehom izlječenja u trajanju od 50 godina je kombinacija mladog sira i lanenog ulja. Ova kombinacija tijelu donosi lipo proteine i esencijalne masne kiseline, koji regeneriraju zdravlje i reduciraju tumore.
Melatoninom ćete uspostaviti proces dubokog i zdravog sna, te smanjiti stres. Melatonin uspavljuje stanice raka dojke te smanjuje njihov rast, a i sprječava negativno djelovanje estrogena.
Siguran i jednostavan lijek u borbi protiv raka je soda bikarbona! Jedna žlica sode bikarbone i sok limuna (organski uzgojenog) pomiješajte s pola dcl vode na dan kako bi smanjili kiselost tijela, a stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj okolini.

Essiac biljni čaj je put prema ozdravljenju od raka, nakon čijeg se konzumiranja oboljeli neobično brzo liječe i oporavljaju. U čaju je kombinacija nekoliko biljaka koje čiste tijelo i koje su anti kancerogene. Čaj se treba konzumirati nekoliko puta na dan.
Izdanci brokule ubijaju stanice raka, te zaustavljaju njihovo širenje i rast po tijelu! Chaga chaga gljiva i jod su jedni od prirodnih lijekova protiv raka, koje je potrebno što više konzumirati.
Najmoćniji prirodan lijek protiv raka je ulje Kanabisa, koje ubija stanice raka. Ne uništava zdrave stanice, te je liječenje ovom biljkom vrlo važno posebice za one koji boluju od raka dojke.
Savjetujte se sa svojim liječnikom kako bi dobili najbolju moguću njegu te kako bi u organizam unijelo samo najbolje ljekovite sastojke, koji će pomoći prilikom borbe s teškom i opasnom bolesti, za koju je najbolje ako se što ranije dijagnosticira.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!