PRIPREME ZA LJETO: Pij zeleni čaj i tijelo trljaj kafom!

Izvor: Index

Mljevenu kafu pomješaj s malo maslinovog ili kokosovog ulja ili s malo gela za tuširanje i njome svaki dan dobro istrljaj tijelo pod tušem.

masaza-celulit-1340150431-176404

Još nekoliko sedmica i već će doći vrijeme kad ćemo najlonke skloniti duboko u fioku s donjim vešom, a fokus prebaciti na gole noge.
Na proljeće počinjemo da primjećujemo i ako smo svoju kožu preko zime zanemarili pa su potrebne drastične mjere, koje djeluju brzo!
Ako ne želiš da potrošiš previše novaca na skupe preparate predlažemo da se okreneš stvarima koje već imaš u svojoj kuhinji i do sexy figure i lijepe kože kreneš uz pomoć zelenog čaja i crne kafe.
Ako svaku čašu soka koju namjeravaš da popiješ, zamijeniš špljcom nezaslađenog čaja, uskoro ćeš primjetiti kako se celulit lagano smanjuje, kako nemaš problema s nadutošću i kako se osjećaš lakše i poletnije.
Kafu smanji na minimum što se pića tiče, a koristi na način vrlo popularan među beauty blogerikama – kao piling.
Mljevenu kafu pomješaj s malo maslinovog ili kokosovog ulja ili pak s malo gela za tuširanje i njome svaki dan dobro istrljaj tijelo pod tušem.
Koža će ti biti blistava i glatka, smanjiće se problem uraslih dlaka, a celulit će, zahvaljujući redovnoj masaži i boljoj cirkulaciji biti manje vidljiv.

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS