Poliklinika "Sunce" (Zenica)

Poliklinika "Sunce" (Zenica)

Adresa: Štrosmajerova 11, 72000, Zenica
Web stranica: https://poliklinikasunce.com/
Broj telefona: 38732462165
E-mail:

Poliklinika “ S U N C E ” sa dnevnom bolnicom Zenica je  privatna zdravstvena ustanova koja uspješno radi već preko 20 godina. Naša vizija bila je da Vama pocijentima ponudimo drugačiiju zdravstvenu uslugu koju ćete dobiti kada to odgovara vama  i od liječnika kojeg vi izabere. Vama na usluzi danas je oko 20 stalno zaposlenih doktora i medicinskih radnika i nekoliko desetina spoljnih saradnika. Naš moto bio je i ostao ŠTO KVALITETNIJA I ŠTO JEFTINIJA  USLUGA ZA PACIJENTA I BOLESNIKA. 

 

Historijat Poliklinike “ S U N C E ” sa dnevnom bolnicom Zenica

Sa radom smo počeli u martu 2000. godine sa skromnom opremom u iznajmljenom prostoru od 130 kvadratnih metara i 3 stalno uposlena radnika te nekoliko spoljnih saradnika. Već naredne godine smo prostor povećali na 377 kvadratnih metara. Kao jedna od prvih privatnih poliklinika u Bosni i Hercegovini promijenili smo tradicionalni odnos prema pacijentima. Godine 2003. otkupljujemo iznajmljeni prostor. Uporedo sa proširenjem prostora nabavljamo i novu opremu i upošljavamo novi medicinski kadar. Zbog potrebe za novim radnim prostorom 2006. godine proširujemo postojeći prostor za novih 800 kvadratnih metara tako da je našim pacijentima danas na raspolaganju zavidnih 1307 kvadratnih metara savremeno opremljenog prostora. Danas je u Poliklinici Sunce stalno uposleno oko 19 doktora i medicinskih radnika i nekoliko desetina spoljnih saradnika čiji se broj stalno povećava kao i broj i kvalitet medicinskih usluga koje pružamo.  

OPREMA koju posjeduje poliklinika Sunce je zavidne količine i kvaliteta: 8 UZV – Ultrazvučnih aparata, među kojima su 3 aparata – 4D color dopler aparata vrhunske kvalitete od kojih bi izdvojili KARDIO UZV aparat VIVID 7 DIMENZION, MRI – Aaparat ili MAGNETNA REZONANCA (Novoinstalirani potpuno nov aparat za Magnetnu Rezonancu renomirane firme SIEMENS, Magnetom ESSENZA 1,5 Tesla, za snimanje bilo kojeg dijela tijela najnovijom tehnologijom u SAVREMENOJ MEDICINI, CT – Aparat aparat renomirane firme SHIMATZU – Veoma brz, kvalitetan i pouzdan aparat, ArtroskopGastroskopKolonoskop i RektroskopLASERSKI CENTAR sa 6 laserskih aparata, kompletnu laboratoriju, opremu za fizikalnu terapijuErgometar, Holter tlaka, Holter EKG-aMamografDexa3 Operacione sale opremljene po najnovijim svijetskim standardima i još mnogo druge opreme. Naš artroskop renomirane firme STORZ, je jedini artroskop u Bosni i Hercegovini u privatnoj poliklinici za izvođenje  složenih ARTROSKOPSKIH operacija zglobova. Naš Endolaser za rješavaje problema proširenih vena, je prvi i za sada jedini u Bosni i Hercegovini.  Od drugih se razlikujemo jer na sve pružene usluge dajemo garanciju na kvalitet a to znači da možete dobiti potrebnu uslugu,  ljekara kojeg želite, obaviti pregled i ako niste zadovoljni pruženom uslugom možete tražiti svoj novac natrag 

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!