Poliklinika Dr. Šabić (Zenica)

Poliklinika Dr. Šabić (Zenica)

Adresa: Ulica Bulevar Kulina Bana br. 30
Web stranica: http://poliklinikadrsabic.ba/
Broj telefona: 38732442200
E-mail: poliklinikadrsabic@hotmail.com

Poliklinika ”Dr. Šabić” je zdravstvena ustanova koja je osmišljena i osnovana 2003. godine kao privatna zdravstvena ustanova specijalizirana za sve medicinske usluge u koje je uključen vrhunski tim specijalista sa laboratorijem i fizikalnom terapijom.

Maksimalna usmjerenost prema pacijentu, uz naglasak na vrhunsku opremljenost i raspoloživost preventivnih i neinvazivnih dijagnostičkih metoda pruža mogućnost rane detekcije i liječenja velikog broja oboljenja. U skladu sa razvojem medicine u svijetu, te velikim napretkom u liječenju bolesti Poliklinika ”Dr Šabić” u svim segmentima ne zaostaje za najrenomiranijim inozemnim poliklinikama.

Opremljena je sofisticiranom opremom koja osigurava visok stupanj samostalnosti u dijagnostici, liječenju i praćenju bolesti te mogučnošću obavljanja operativnih zahvata.

Visoko kvalificiran i uigran tim medicinskih profesionalaca sa dugogodišnjim stručnim radom, te posebnom edukacijom i uspjesima u svjetskoj medicini, daje sigurnost svakom bolesniku u pristupu, načinu liječenja, rehabilitaciji i savjetovanju iz ortopedije i traumatologije, interne medicine (kardiologija, hematologija, nefrologija, dijabetologija, angiologija, endokrinologija, gastroenterologija i dr.), uz dijagnostike, lab dijagnostike i fizikalne medicine i rehabilitacije.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!