Poliklinika "Bosanes" (Sarajevo)

Poliklinika "Bosanes" (Sarajevo)

Adresa: Azize Šaćirbegovic 16, 71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina
Web stranica: https://bosanes.com/
Broj telefona: 387033725900
E-mail: kontakt@bosanes.com

Poliklinika Bosanes Vam nudi široku paletu usluga kako bi poboljšali Vaše zdravlje, izgled i samopouzdanje. Mi se brinemo o Vama kao da ste član naše familije.

 

BOSANES je polivalentna hirurška privatna zdravstvena ustanova, u kojoj se obavljaju gotovo sve vrste estetskih, ginekoloških i ostalih hirurških intervencija, te kompletne stomatološke usluge.
Poliklinika je locirana u Hrasnom, iza Robot Commerce šoping centra.

O poliklinici Bosanes

Kao prva polivalentna hirurška ustanova, osnovana još 1999. godine, skupili smo dugogodišnje iskustvo u raznim oblastima, kako o odabiranju pravog kadra koji će se pobrinuti za Vas te osigurati prvoklasne rezultate, tako i u uslugama koje će učiniti Vaš boravak kod nas dosta ugodnijim. Kada je u pitanju kadar koji se brine o Vama, potrudili smo se sastaviti ekipu koja funkcioniše kao sat već od prvog kontakta sa Vama, kako bi osigurali Vaše zadovoljsto. Kritike vrlo rado prihvatamo jer zahvaljujući njima možemo usavršiti usluge koje pružamo.

  1. Dobro poznati doktori
  2. Školovane i vrlo ljubazne medicinske sestre
  3. Ugodan ambijent za odmor nakon zahvata

 

Misija:

Kroz kvalitetne usluge pružiti potpuno zadovoljstvo našim klijentima i učiniti da su zadovoljni sa svojim izgledom. Kroz takav pristup želimo biti zapamčeni kao vrhunska ustanova.

Vizija:

Želimo učiniti svijet ljepšim mjestom time što uljepšavamo ljude. Osoba koja je zadovoljna sa sobom i svojim izgledom ima pozitivan stav i često zraći pozitivnom energijom koja lagano predje i na ljude u svom okruženju. Osoba koja je nezadovoljna svojim izgledom (pretilost, viseća koža, bore, spuštene dojke i sl) će to nezadovoljstvo ispoljiti na ovaj ili onaj način a mi smo tu da pomognemo.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!