Podmladite lice vrlo jednostavno

Podmladite lice vrlo jednostavno

facijalna-joga-490x311
Danas postoji mnogo metoda za podmlađivanje lica. Neke od njih su efikasne ali previše skupe, neke su jeftine ali nisu efikasne, a postoje i skupe no ipak ne donose očekivane rezultate. Ako se nedovoljno upućeni upustite u avanturu zvanu “eksperimentisanje”, kao rezultat mozete biti razočarani čak i kontraefektom. Ako želite da se podmladite a pri tom uštedite novac i živce, pokušajte da to postignete na potpuno prirodan nacin.
Gimnastika lica – Pod gimnastiku lica podrazumjevaju se određene vježbe veoma važne za prirodni lifting. Tokom svakodnevnih aktivnosti mi uglavnom nemamo potrebe da koristimo ni polovinu od svih mišica koje imamo na licu. Tako vremenom slabe oni mišci koji se ne koriste, a rezultat je opušteno lice. Srećom postoje vježbe kojima se angažuju i pasivni mišici lica.
Pravilno izvođenje vježbi i upornost zategnuće miđice i lice će naravno, dobiti podmlađen izgled. Tekstualno opisivanje gimnastike lica je nezahvalan posao, jer je veoma bitno da se vježbe izvode apsolutno pravilno. Da bi izbegli bilo kakve nedoumice, najbolje je da na Internetu potrazite video snimak na kojem je ova metoda vjerodostojno prikazana. S obzirom da je Patricia Goroway svjetski poznat instruktor za masažu i vježbe lica, te njezine dokazane tehnike imaju prestižno mesto u fitness časopisima, naša preporuka je “Facial Fitness System by Patricia Goroway’.
Snimak mozete pronaci na Jutjubu (YouTube

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS