Pijte ovo piće umjesto kafe ujutro i lakše ćete mršaviti

Pijte ovo piće umjesto kafe ujutro i lakše ćete mršaviti


Piće koje se najčešće pije za ili uz doručak je kaFa, pokazalo je istraživanje koje je provela NDP grupa. Iako kofein podiže razinu energije u tijelu, to djeluje kratkotrajno, a ako je pijete s mlijekom i šećerom, to će i utjecati na vašu liniju.  
S druge strane, jutarnje ispijanje crnog čaja moglo bi biti optimalno piće koje će zadovoljiti potrebu za podizanjem energije ujutro i pozitivno djelovati na ljudsko tijelo.Ne samo da crni čaj zadovoljava jutarnju potrebu za kofeinom, već također ima prilično nevjerojatan utjecaj na mršavljenje. Crni čaj može proizvesti zdravu bakteriju u crijevima i čak potaknuti bolji rad metabolizma, otkrili su istraživači sa Sveučilišta Kalifornija. Njihovo istraživanje s različitom prehranom kod miševa i uz dodatak crnog čaja pokazalo je da se količina bakterije pseudobutyrivibrio povećala, a ona povoljno djeluje na rad metabolizma.
Crni čaj pokrenuo je rad mikrobioma (mikroorganizama u metabolizmu), koji poboljšavaju zdravlje i smanjuju tjelesnu težinu. Za ljubitelje crnog čaja, ovo je samo još jedan razlog zašto trebaju nastaviti svoju dobru naviku – izjavila je dr. Zhaoping Li, voditeljica Centra za ljudsku prehranu na Sveučilištu Kalifornija.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS