Ovo su bolesti koje dobijamo samo zbog nervoze

Ovo su bolesti koje dobijamo samo zbog nervoze


Naše fizičko zdravlje je usko povezano sa našim mentalnim zdravljem i obrnuto. Svakodnevne brige i stres često se manifestuju kroz različite fizičke bolove i probleme.Kada ljekari ne mogu da pronađu fizički uzrok bola koji nas hronično muči, možete biti sigurni da je on posljedica vašeg emotivnog stanja. Pogledajte šta vam poručuju bolovi koje osjećate u tijelu.
1. Bol u glavi
Okidač za bol u glavi, sličan glavobolji, može biti svakodnevni stres. Ako osjetite ovaj bol, odvojite vrijeme da se odmorite i pokušajte da smanjite stres.
2. Bol u vratu
Ako osjećate bol u vratu, to može da znači da imate problem sa opraštanjem drugima ili sebi. Razmišljajte o stvarima koje volite kod ljudi.
3. Bol u ramenima
 
Bolna ramena ukazuju na to da nosite teško emotivno breme. Koncentrišete se na proaktivno riješavanje problema i dozvolite drugima da vam pomognu.
4. Bol u gornjem dijelu leđa
Ovaj bol znači da nemate dovoljnu emotivnu podršku. Možda se osjećate nevoljeno i nepoželjno. U slučaju da ste sami, možda je vrijeme da odete na neki sastanak.
5. Bol u donjem dijelu leđa
Ovaj bol može da znači da se suviše brinete oko novca. Možda je vreme da naplatite taj neizmireni dug i potražite savjet oko planiranja finansija.
6. Bol u laktovima
Bol u laktu ukazuje na vaš otpor promjenama u životu. Ukočene ruke znače i ukočen život. Vreme je da prodrmate malo stvari.
7. Bol u šakama
Bol u šakama pokazuje da možda ne dopirete do drugih ljudi na način koji želite. Razmislite o sticanju novih prijatelja, ručku sa kolegom i stvaranjem novih veza.
8. Bol u kukovima
Bol u kukovima znači da se suviše plašite promjena. Bolni kukovi znače da oklijevate da se pokrenete napred i da ste suviše pažljivi kada nešto odlučujete.
9. Bol u koljenima
Bol u koljenima može biti pokazatelj suviše nadmenog i visokog mišljenja o sebi. Pokušajte da budete skromniji i provedite neko vreme volontirajući. Zapamtite da ste i vi samo običan smrtnik.
 

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS