Ovih 6 stvari neće vam trebati nakon što dobijete dijete

Ovih 6 stvari neće vam trebati nakon što dobijete dijete

Kako će dijete rasti, tako će sve više izražavati i svoje želje, a ponekad ćete i vi sami teško odoljeti potpuno bespotrebnim stvarčicama samo zato što izgledaju tako neodoljivo • Ali, imamo dobre vijesti za vas, na neke stvari nećete trebati trošiti novac, neće vam uopšte trebati

mama i beba na plazi

BUDIMO realni, djeca zahtijevaju mnogo stvari, neke od njih ćete početi kupovati odmah nakon što saznate da ste trudni. Kolica, sjedalice, hranilice, hodalice, igraonice, krevetići, kolijevke, nebrojeno je mnogo toga na što možete potrošiti novac. Mislite da ste nakon toga gotovi s kupovinom?
Tada izazov tek počinje. Kako će dijete rasti, tako će sve više izražavati i svoje želje, a ponekad ćete i vi sami teško odoljeti potpuno bespotrebnim stvarčicama samo zato što izgledaju tako neodoljivo.
Ali, imamo dobre vijesti za vas, na neke stvari nećete trebati trošiti novac, neće vam uopće trebati!
Budilica
S malim djetetom možete zaboraviti na namještanje alarma, pa vam tako ni budilica neće trebati. Roditeljima male djece treba spavalica, a ne budilica. Djeca će vas uredno buditi svakog jutra, ponekad i mnogo ranije nego što bi vi to željeli.
Čistač podova
Pokušajte pokupiti mrvice s poda prije nego ih dijete stavi u usta. Nemoguće, zar ne?
Radio
Uz hrpu djetetovih omiljenih cd-a kod kuće i u automobilu, ali i svu glazbu koju djeca stvaraju teško ćete pronaći vremena poslušati nešto po svom izboru.
Sprave za vježbanje ili članarina u teretani
Volite vježbati? Osim što ćete morati jako dobro organizirati vrijeme da ulovite sat vremena za teretanu, ona vam vjerojatno uopće neće biti potrebna. Jurnjava za djecom i neprestana strka bit će najbolji mogući tretman za mršavljenje i zatezanje mišića.
Televizor
Sigurni smo da ćete ponekad poželjeti da ga nemate. Vrijeme koje ćete imati daljinski u rukama vjerojatno ćete prespavati, a ostatak vremena ćete uživati iz dana u dan u istim crtićima.
Ogledalo
Osim što nećete stići previše se gledati u ogledalo, dijete će vam povremeno onako sasvim slučajno u prolazu napomenuti da izgledate prekrasno. Ogledalo to ne može, zar ne?
CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!