OTKRIVAMO: 7 stvari koje su se svima desile bar jednom tokom seksa

OTKRIVAMO: 7 stvari koje su se svima desile bar jednom tokom seksa

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan

cosmopolitan-foto-profimedia-1431364632-658403

Svi maštamo da seksualni odnos sa patnerom koji nam se dopada bude erotičan, senzualan, romantičan, savršen… Međutim, svi koji su iskusili znaju da u stvarnosti je dosta drugačiji od filma i erotičnih scena.
Naravno da je u većini slučajeva savršen, odličan i zadovoljavajući, ali hajde da budemo iskreni. Na filmu se ne pominju čudni zvuci, mirisi ili spontane ali i smotane reakcije. I sigurno nećete o njima pričati najboljoj drugarici, ali one su i te kako prisutne.
Zato, predstavljamo najsramotnije i čudne stvari koje se dešavaju tokom seksa, a svi ćute o njima. I priznajte da su se desile i vama!
Uh, kakav je to zvuk?
Ne, nisi ispustila goluba, to je samo tvoja vagina!
Izuetno glasna i neprijatna. Vazduh zarobljen u vaginalnom kanalu ispušta tup zvuk kada izlazi i ne postoji način da se ovo spriječi.. Ne treba da se izvinjavaš, jer ovo je stvarno jače od tebe.
Mokre mrlje na posteljini!
Znaš na šta mislimo. Nakon seksa, mrljice koje ostaju nakon što se vrela akcija među čaršavima završila.Ne pretvaraj se da nisu tu. Zato što jesu! I najbolje je zamijeniti posteljinu!
Od kada je seks postao sport?
Lupanje u butine je jedna stvar, ali lupanje glavom o krevet ili zid sasvim druga. I definitivno problem! Šljivice po tijelu, ujedi, bolna glava? Zar seks nije bio zadovoljstvo sigurno se pitate? Raspoložena sam za seks, ali vagina kaže drugačije. Imaš osjećaj kao da je pustinja dole, a on želi seks. Svi smo imali taj problem. Ili će ga gospodin riješiti, tako što će ti pružiti oralni seks ili probaj sa lubrikantom. Objasni mu da to ne znači da te on ne pali.

seks

Šta li sam upravo rekla?!
Sasvim je ok da nemaš uvijek inspiraciju za lavinu “prljavih”riječi tokom seksa. I dok ne spomeneš ime bivšeg dečka tokom seksa, ne brini o svom rječniku, sve je ok!
Da li sam upravo piškila?
Da, možeš piškiti tokom seksa! Ukoliko imaš izuzetno osjetljivu bešiku, pri ulasku penisa može se desiti ova neprijatna situacija. Rješenje: Piški prije seksa!
Opet mi je bivši u glavi
Svima se to bar jednom desilo! Nema potrebe da budeš zabrinuta!

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!