Očistite organizam od parazita i normalizujte težinu

Očistite organizam od parazita i normalizujte težinu

Ovim preparatom ćete se rešiti zavisnosti od slatkiša i obnoviti organizam.
ocistite_organizam_od_parazita_i_normalizujte_tezinu

Liječiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju (čak i ako mislite da nemate parazita u organizmu), potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest mjeseci. Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne. Jedna od njih je sljedeća:
Preparat od lana i karanfilića
Lan i karanfilić efikasni su gotovo kod svih vrsta parazita. Za pripremu mješavine za čišćenje, potrebno je uzeti 10 dijelova lanenog sjemena i 1 dio suhih cvjetova karanfilića  (100 grama sjemena lana i 10 grama karanfilića). Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kafu ili kupiti samljeveno u radnji sa zdravom hranom.
ORGANIC LAND TUZLA – Mjesto zdrave hrane!!!
Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, u toku tri dana. Prah možete dodati u kuhanu hranu, u jedan obrok, ili ga pojesti, i nakon toga popiti čašu tople vode (najbolje je u jutarnjim časovima). Poslije trodnevnog uzimanje ove smjese, napravite pauzu 3 dana. Zatim sve ponovite. Ovu smjesu treba konzumirati mjesec dana.
Ovo je veoma efikasno sredstvo. Kod konzumacije, ova mješavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti „primorani“ da napuste vaš organizam. Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korištenje odvara lana, na prazan želudac.
Za čišćenje organizma dobro je uzimati kiselomliječne proizvode, sjemenke bundeve, suncokreta, orahe, peršunov list, mirođiju, svježe cijeđene sokove od voća i povrća.
Prije uzimanja priordnih preparat obavezno konsultujte svog ljekara.
CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS