Ne mislite o godinama… podmladite se

Ne mislite o godinama… podmladite se

5-botox-2
Želite li zadržati mladalački  izgled i još neko vrijeme se osjećati kao da imate nekoliko godina manje? Slijede savjeti za pomlađivanje uz koje će svako moći zaboraviti koliko ima godina i uživati u ljepoti i mladosti kože. Treba krenuti na vrijeme i s puno pozitivne energije.
Kako bi se pomladili i osjećali dobro u svom tijelu potrebno je voditi računa o ljepoti i svaki dan obavljati jutarnje i večernje čišćenje lica. Svako jutro potrebno je nakon umivanja na lice nanijeti kremu sa sitnim granulicama uz pomoć kojih će se odraditi lagani piling i nakon čega će koža dobiti potrebnu svježinu. Nakon pilinga slijedi hidratantna krema.
Kožu treba tretirati i navečer, a nakon čišćenja lica preparatom namijenjenim za vaš tip kože, slijedi nanošenje kreme koja će nahraniti i zagladiti kožu.
Za mlađi izgled savjetuje se jednom sedmićno piling kože cijelog tijela s kojim se uklanjaju mrtve stanice kože. Svaku večer prije spavanja dobro je izmasirati se losionom ili mlijekom za tijelo s kojim ćete izbjeći suhoću kože i stvaranje bora.
Nakon važne jutarnje njege lica slijedi nanošenje šminke. Mnoge žene griješe kada stave previše make upa jer višak pudera kao i korektora može dodato umjesto oduzeti godine. Pored toga što postaruje previše šminke na licu nije dobro za zdravlje kože.

Tokom šminkanja potrebno je izabrati puder najsličniji prirodnoj boji koži, a koji se nanosi u tankom sloju. Sjenila bi trebala biti u zemljanim tonovima koja će se na najbolji način stopiti s prirodnom bojom kože.
Savjeti za pomlađivanje uključuju još nekoliko provjerenih trikova nakon kojih su se mnoge žene osjećale bolje. Pored njege lica i upotrebe najboljih preparata, ne treba zaboraviti da se godine mogu oduzeti i uz pomoć prave frizure. Pramenovi su oduvijek bili odlično rješenje.
Za lijep mladalački izgled dobro je nakupiti dovoljnu količinu sna jer će se tako izbjeći umoran, iscrpljen izgled i ružni tamni kolutovi ispod očiju. Čovjek da bi se dobro osjećao u svom tijelu treba voditi računa o zdravom načinu života, a to je unos vitamina, minerala i drugih sastojaka te pronaći način kako da se što više opusti. To je još jedan način kako da pomogne maknuti nekoliko godina.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS