Napeti ste i nezadovoljni? 4 genijalne stvari koje će vam pomoći u 12 minuta!

Napeti ste i nezadovoljni? 4 genijalne stvari koje će vam pomoći u 12 minuta!

Za zadovoljstvo je potrebno doista malo. Tačnije, 12 minuta, kažu stručnjaci. Bez obzira na vaš zauzeti raspored tijekom radnog dana, 12 minuta uvijek možete odvojiti, kako bi svaki bio ugodan i uspješan. Bilo što od slijedećeg je toliko jednostavno, izaberite samo jednu stvar ili sve… Pomak na bolje je siguran!

posao_stres_posao


1. 12 minuta sna tokom dana
Kad osjećate da vas je počeo svladavati umor, uzmite 12 minuta za kratki drijemež, koji će vam pomoći da izdržite do kraja radnog dana. To je zdrav način za borbu protiv stresa, koji možete pretvoriti u dnevnu naviku. Neke strane kompanije  čak imaju posebnu prostoriju, u kojima njihovi zaposlenici mogu uzeti kratko vrijeme za drijemež, s obzirom da je više puta znanstveno dokazano kako to itekako može povećati produktivnost.
2. 12 minuta šetnje
Ako nemate mogućnosti za popodnevni drijemež, svakako imate za kratku šetnju, koja će razbistriti vaš um i poboljšati vam raspoloženje. Također, to je i jedan od zdravijih načina za instant zadovoljstvo, a napokon nam je stiglo i ljepše vrijeme.
3. 12 minuta čitanja inspirativnih riječi ili citata
Ovo može učiniti čuda za vas. Drugim riječima, čitanje inspirativnih citata može nas potaknuti da budemo još bolji i da momentalno prionemo na željeni projekt, kako bi što prije ostvarili svoje ciljeve.
4. 12 minuta smijeha i zabave
Životinje nas mogu naučiti puno toga o sreći. Odvojite 12 minuta za igru s kućnim ljubimcima, gledanje slika slatkih životinja ili zabavnih videa – i osmijeh na licu je zagarantiran.
Izvor: index.hr

CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!