Najmoćnije prirodno sredstvo protiv oticanja nogu

Najmoćnije prirodno sredstvo protiv oticanja nogu


Otokom se naziva povećanje obujma tekućine u međustaničnom prostoru. Oticanje nogu može nastati iz različitih razloga: vrućina, problemi s krvnim žilama, poremećaj rada bubrega, trudnoća, srčana insufijencija, hormonski poremećaji …Ovaj problem ne treba uzimati olako, a najbolje je odmah se konzultirati s liječnikom da se utvrdi što je konkretno dovelo do oticanja donjih ekstremiteta.
Narodna medicina raspolaže širokim arsenalom različitih sredstava protiv otoka, ali, najvjerojatnije, najefikasnije od njih je – odvar peršina koji učinkovito izbacuje suvišnu tekućinu iz organizma, prenosi uspesnazena.com.
Prirodni diuretik kod otoka nogu
Kako bi pripremili odvar od peršina za uklanjanje otoka, bit će potrebna i svježa zelen i sam korijen, odnosno cijela biljka.Dobro operite i sameljite cijeli peršin. Stavite smjesu u termos bocu, prelijte s 500 ml kipuće vode.Ostavite da odstoji preko noći. Ujutro procijedite.To je količina odvara koju ćete, pijući po trećinu, popiti tokom dana.
Odvar se pije 2 dana uzastopno (za sutra pripremite novi odvar). Nakon toga napravite pauzu 3 dana i ponovno pripremajte i pijte odvar 2 dana.Već nakon prva 2 dana, primijetit ćete značajno smanjenje otoka u nogama i moći ćete, s lakoćom, obuti svoje omiljene cipele!

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!