Mješavina koja spašava život i uništava ćelije raka

Mješavina koja spašava život i uništava ćelije raka

198623791357373f2b9dab0024036395_w640
Kako biste uspešno sprečili pojavu raka i uništili ćelije raka, treba da uzimate ovu mješavinu svakog dana po nekoliko puta. Pošto nema neželjenih efekata, možete je unositi koliko god želite.
Ako koristite ova tri sastojka svakog dana, smanjićete mogućnost od pojave raznih vrsta tumora.
Recept je sljedeći:
Pomješajte četvrtinu kašičice kurkume sa pola kašičice maslinovog ulja. Prilikom tog procesa dodajte prstohvat svježeg crnog bibera. Sve lijepo pomješajte.
Možete unositi ovu mješavinu kao dodatak različitim jelima, supama i salatama. Samo vodite računa da je ne kuhate dugo, već da je dodajete pri kraju kuhanim jelima. Ako je pijete, pomhešajte je sa malo vode.
Šta u ovoj mešavini sprečava nastanak i širenje raka?
Kurkuma je osnova svega. Kurkuma je začin u obliku žutog praha i predstavlja jednu od komponenata karija.
Antizapaljenske sposobnosti kurkume su zaista nevherovatne.
Ne postoji ni jedan drugi prirodni sastojak na svijetu koji je tako efikasan u smanjenju zapaljenja u organizmu.
Nedavne studije su otkrile da kurkuma sprečava mnoge oblike raka kao što su rak debelog crijeva, rak prostate i rak mozga.
Kurkuma ima samo jednu manu, a to je da se teško razlaže u digestivnom traktu. Zato je idealno kombinovati je sa biberom i đumbirom.
Prema istraživanjima, biber povećava efikasnost kurkume i do 200%. Kako biste uspješno spriječili pojavu raka i uništili ćelije raka, treba da uzimate ovu mješavinu svakog dana po nekoliko puta. Pošto nema neželjenih efekata, možete je unositi koliko god želite.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS