Medical Institute Bayer

Medical Institute Bayer

Adresa: Alekse Šantića 8, Tuzla 75000
Web stranica: https://bhsrce.ba/
Broj telefona: 35309139
E-mail:

NAJSAVREMENIJI CENTAR ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI U REGIJI

Centar za srce pri Medical Institute Bayer, je najmoderniji zdravstveni Centar ove vrste specijaliziran za tretman i liječenje bolesti srca i krvnih žila u ovom dijelu Evrope. U savremenom objektu sa najmodernijom opremom i timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti interventne kardiologije, kardiohirurgije i vaskularne hirurgije nudimo kompletan tretman i liječenje svih vrsta kardiovaskularnih oboljenja.

Cilj Centra za srce je moderna, multifunkcionalna bolnica koja će zadovoljiti sve propisane normative i standarde i otkloniti sve limitirajuće faktore u razvoju kardiohirurgije, interventne kardiološke dijagnostike i vaskularne hirurgije. Centar za srce je pri kompleksu Medicinskog Institua Bayer i obuhvata kliničku ustanovu sa parkingom i Hotelom 4* izgrađenim radi komfora i ugodnosti smještaja porodica pacijenata koji su na liječenju u Centru za srce.

Najnaprednija tehnologija i oprema za hirurške i angio sale, intenzivnu njegu, radiološke procedure, bolesničke sobe, kabinete, ambulante i dr. nabavljena je od poznatih svjetskih i evropskih brandova Ustanova je u potpunosti informatizirana namjenskim bolničkim softwareom koji omogućava kontinuirano praćenje pacijenta od prijema do otpusta iz bolnice te kontrolu i brigu za pacijenta i nakon njihovog oporavka.

MEDICINSKI ODJELI: 

  • ODJEL ZA KARDIOVASKULARNU HIRURGIJU
  • INTERVENTNI KARDIOLOŠKI ODJEL
  • ODJEL ANESTEZIJE, REANIMACIJE I INTENZIVNOG LIJEČENJA
  • SLUŽBA KONTROLE KVALITETA
CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!