Kako se pripremiti za drugo stanje

Kako se pripremiti za drugo stanje

young pregnant woman with husband
Kada par sazna da će postati roditelji, ta vijest ih toliko razveseli, da ju žele podijeliti s cijelim svijetom. U današnje vrijeme je ovu sretnu vijest najlakše podijeliti s ostatkom svijeta uz pomoć društvenih mreža, gdje će se ta vijest najbrže proširiti.No, neki roditelji ipak smatraju kako društvene mreže nisu primjerene za širenje ove vijesti, a i prije nego se sretna vijest proširi dalje, trebate obratiti pažnju na sljedeće.
Koliko god željeli obavijestiti svoje prijatelje da ste udrugom stanju, društvene mreže baš i neće biti najbolji odabir za širenje vijesti. Na društvenim mrežama se osim prijatelja, nalaze i vaši kolege kao i nadređeni, a u većini slučajeva se ne preporučuje odmah radosnu vijest podijeliti s njima.
Na društvenim mrežama osim prijatelja i kolega, postoje i neznanci s kojima ste se sprijateljili preko društvene mreže, a koji ipak nisu vaši pravi i stvarni prijatelji. Zato tako neke intimne stvari ipak nemojte dijeliti na društvenim mrežama. Ukoliko baš imate potrebu druge obavještavati o svojoj trudnoći, napravite to u kratkim crtama, bez pretjerivanja.Na koji način ćete proširiti sretnu vijest, ovisi samo o vama, a najbolje je da prije objavljivanja sretne vijesti prvo dobro razmislite na koji način ćete vijest objaviti. Što god ne bi napravili uživo, nemojte napraviti niti na društvenim mrežama.

Ukoliko se odlučite da radosnu vijest podijelite na društvenim mrežama, nemojte ju objavljivati prije nego osobno obavijestite svoje uže članove obitelji, kao i najbolje prijatelje. Nije lijepo da ti ljudi za radosnu vijest saznaju preko društvene mreže, pa se potrudite da na društvenoj mreži ipak objavljujete kasnije.
Ukoliko se netko blizak sa vama bori s mogućnošću zatrudnjivanja, pazite na koji način ćete mu obznaniti svoju sretnu vijest. Pazite da ta osoba ne bude povrijeđena, te budite oprezni prilikom obavještavanja.Bilo bi i poželjno pričekati da vidite kako napreduje vaša trudnoća, pa da tek onda obznanite sretnu vijest. Vodite računa o sebi i o tome da imate što manje stresa u životu, kako bi tijekom devet mjeseci bili što opušteniji i kako bi vi i vaša beba spremno dočekali najvažniji dan u životu. Pripremite se najbolje što možete

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS