Kako podići stražnjicu

Kako podići stražnjicu

guza
Lijepa ženska stražnjica je puno veći predmet požude muškarcima od ženskih grudi. Zato danas sve veći broj žena pridaje važnost izgledu njene stražnjice. Postoje one sretnice kojima je genetika podarila lijepu guzu, no većina nas se ipak mora malo pomučiti kako bi imale lijepu stražnjicu. Kombinacija za lijepu stražnjicu je jednostavna – vježbanje + zdrava prehrana = lijepa stražnjica!
Ako želite ovog ljeta svima pokazivati svoje lijepe obline, vrijeme je da krenete u akciju. Osim zdrave prehrane i vježbanja možete iskoristiti još neke trikove s kojima će vaša stražnjica bolje izgledati, a riječ je o ovome.
Za oblikovanje stražnjice će vam pomoći trčanje. Ova aktivnost nije svima draga, ali krenite polako, prvo s malim rutama pa ih postepeno povećavajte. Najbolje bi bilo trčati u prirodi, šumi i na terenima koji nisu potpuno ravni kako biste napravili što veće opterećenje vašim gluteusima. Osim što ćete oblikovati stražnjicu, trčanjem ćete skinuti i višak kilograma.
Želite li brzo imati figuru pješčanog sata, možete i nabaviti steznik i evo, problem riješen! Ako suzite struk vaša stražnjica će više doći do izražaja i izgledati zaobljeno i zavodljivo.
Naravno, za lijepu stražnjicu su neizostavni čučnjevi. Za seksi guzu, njih je najbolje raditi jer pokreću sve mišiće na bedrima i guzi i daju puno bolje rezultate od drugih vježbi. Čučnjevi su odlična vježba jer ih možete raditi bilo gdje i bilo kada. Na početku radite po trideset čučnjeva u komadu, a nakon toga povećavajte broj kako se mišići ne bi navikli. Ako dugo sjedite na poslu, za vrijeme pauze radite čučnjeve i guza će biti savršena.
Ako niste tip od vježbe i zdrave prehrane, ali ipak želite ponekad izgledati seksi i zavodljivo, kupite postavljeno donje rublje koje će vam podići stražnjicu. Tange izbjegavajte.
Ako sanjate o savršenoj stražnjici postoji trik koji će ju vizualno učiniti ljepšom. Štikle! Visoke pete će vam vizualno izdužiti noge i istaknuti lijepu stražnjicu.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!