Kako odbaciti stres u trudnoći

Kako odbaciti stres u trudnoći

trudnice-otkrivaju-sto-im-sve-ide-na-zivce-4124-469x313-20140814161301
Buduća mama koja po prvi puta ostane trudna zasigurno u glavi ima bezbroj pitanja i dilema što i kako napraviti kako bi djetetu i njoj bilo što bolje. Sa smješkom na licu ako upitate žene koje su već rodile će vam odgovoriti kako su nepotrebno često stvarale paniku u prvoj trudnoći.
Donosimo vam neke provjerene  savjete kako odbaciti stres u trudnoći kako bi vama i vašoj bebi bilo što ugodnije i kako bi trudnički dani prošli što bezbrižnije.

  • Za početak zapamtite da će trudnički dani proletjeti i to brže no što vi možete zamisliti. Tako da će mučnine, debljanje i ostale male tegobe koje trudnoća donosi otići jako brzo.
  • U trudnoći žene tek imaju vremena pošteno se odmoriti, pa se itekako preporuča što više uživati. Odlično bi bilo kada biste iskoristili lijepe i sunčane dane na svježem zraku kroz šetnju u prirodi.  Šetnja će pomoći vama i vašem djetetu, a vi ćete se osjećati puno bolje i slobodnije.
  • Isto tako, u trudnoći se možete posvetiti više stvarima za koje prije niste imali vremena. Opustite se u kulinarske vode ako vas to veseli, a ako ste možda vještiji sa crtanjem, ne bi bilo loše niti da to isprobate.

 
-U trudnoći često noge najviše nastradaju tako što su bolne i natečene. Priuštite si opuštajuću masažu nogu i ruku kako bi vaše tijelo bilo u što boljem stanju.
-Trudnoća je dobra prilika i za veće posvećivanje pažnje noktima, pa tako bez problema možete otići na manikuru i urediti svoje nokte. Osmijeh na licu nakon prekrasnih noktiju je zagarantiran, a stresa će biti sve manje.
-Dopustite da vam se što više ugađa jer ipak trudnoća je stanje kada je i to zapravo potrebno. U trudnoći se također možete i još više zbližiti s partnerom tako da vam on u svemu pomaže.
-Pričajte sa bliskim osobama ako vas nešto muči i zadaje probleme kako bi vam bilo lakše i kako tegobe ne biste skupljali u sebi i tako utjecali na zdravlje djeteta i vas.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!