Kada čujete da vam trudnice govore ovih 10 stvari, one u stvari misle…

Kada čujete da vam trudnice govore ovih 10 stvari, one u stvari misle…

trudnicaUvriježeno je mišljenje da žene često ne misle ono što izgovaraju, ali šta se dešava sa onima koje su u drugom stanju? Mama blogerka Kristal Loveri dala je duhovito objašnjenje…
Iako je trudnoća jedno od najlepših iskustava u životu svake žene, promjene koje ovo stanje sa sobom nosi često znaju da budu i vrlo uznemirujuće, međutim, naravno da to ne mora svako da zna, stoga ukoliko čujete trudnicu da izgovara nešto od ovih stvari, evo šta zapravo one i znače:
 

  1. “Jedem za dvoje.” Devet mjeseci nisam jela sušeno meso i suši, nisam pila kafu ni alkohol, a sada me izvinite idem da se utešim u ovoj torti! Mmmm… ima ukus srama i kajanja!

 

  1. “Znam kakav porođaj želim. Imam plan.” Epidural. Moj plan je epidural. U stvari, mogla bih sada preventivno da odem da uzmem jedan, jer sam preplašena!!! I  iz tog razloga sada idem da uzmem još malo one torte da se smirim!

 

  1. “Kahm Kahm Kahm.” Nadam se da sam uspjela ovim lažnim kašljem da prigušim zvuk gasova  koje trenutno ispuštam.

 

  1. “Imam problema sa spavanjem.” Nisam uspjela da odspavam dva sata u kontinuitetu od tridesete sedmice trudnoće! I dok ukućani uživaju u udobnim krevetima ja sjedim za kompjuterom i guglujem sve alternativne metode za san trudnica. A ako se moj muž još jednom bude žalio na moje stenjanje i sporo okretanje u krevetu, slijedi mu vazektomija.

 

  1. “Odlučili smo se za ime!” Možda vi poznajete nekog psihopatu ili stripera koji se zove tako, ali vam nije bilo dozvoljeno da to i kažete. Čak i da sam izabrala da mi se dijete zove Biberko Biberković, morali ste da se osmjehnete i kažete da vam se sviđa!!!

 

  1. “Ne vidim svoja stopala.”  Zapravo, ne vidim ništa niže od svog vrata.  Zaboravila sam kako moje tijelo izgleda, samo se nadam da nije poput prašume.

 
7.” Gde vam je toalet?”  Ili je možda bolje da koristim pelene za odrasle jer ne mogu više da postavljam ovo pitanje!
 

  1. “Da, još uvek sam trudna.” Hvala nepoznati stranče u prodavnici, ali i ja isto imam gugl, i znam šta sve podstiče porođaj!

 

  1. “Snovi su mi čudni u poslednje vreme.”  Sinoć sam sanjala da sam rodila bebu u obliku viršle veličine šake, a onda sam je zaboravila u kabini za presvlačenje u butiku. Ako je ovo nekakva indikacija mojih budućih roditeljskih vještina, sigurna sam da će mi oduzeti bebu čim se porodim.

 

  1. “Doktor je rekao da mi je stomak normalne veličine.” Ne, nisu blizanci. Jasno je da ste viđali trudnice samo u holivudskim filmovima, jer bi inače znali da one otiču svuda, i da trenutno u mojim zglobovima ima dovoljno vode da se ugasi manji šumski požar. I to neće magično nestati posle porađaja, tako da neko vreme nećemo viđati.
CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS