Izliječite visok pritisak jednom ČAŠOM VODE!

Izliječite visok pritisak jednom ČAŠOM VODE!


U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvidjeli prednosti te tehnike!U službi opšteg zdravlja ali i kao dio terapije izlječenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru. U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvideli prednosti te tehnike.

Lečenje vodom daje rezultate za “stare” i ozbiljne bolesti kao i za “nova” moderna obolenja – priznato je kao stopostotno efikasno za lečenje sledećih bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sistem, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

Metoda lečenja:
1. Čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša mlake vode
2. Operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta.
3. Nakon 45 minuta možete normalno jesti i piti
4. Nakon 15 minuta (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata
5. Oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.
6. Ova metoda izliječiće bolesne, a i zdravi će uživati još veće zdravlje.
Koliko je dana potrebno da se izliječe sledeće bolesti:
1. Visoki krvni pritisak – 30 dana
2. Gastritis – 10 dana
3. Dijabetes – 30 dana
4. Zatvor – 10 dana
5. Rak – 180 dana
6. Tuberkuloza – 90 dana
7. Oni koji imaju artritis, ovu metodu lečenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedelji, a od druge nedelje nadalje na dnevnoj bazi.Ovo lečenje nema propratnih efekata, osim što ćete češće ići da mokrite. Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest. Pijete vodu i ostajete aktivni.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS