Izgledajte deceniju mlađe, evo kako

Izgledajte deceniju mlađe, evo kako

mladja
Bezbjednije, jeftinije i lakše od zatezanja lica i hemijskog pilinga, sliedeće tajne će vam otkriti kako da izgledate 10 godina mlađe.
Vitamin C je od ključnog značaja za organizam i ima veoma bitnu ulogu u održavanju zdrave i elastične kože. Dok je mlada koža je puna vitamina C, koža koja stari vremenom gubi ovaj hranljivi sastojak. Drugi štetni faktori, kao što su izlaganje UV zracima, lošim atmosferskim uslovima ili duhanskom dimu, povećavaju potrošnju vitamina C, čineći znake starenja sve izraženijim. Dobra vjest je da možete da se borite protiv toga obnavljanjem nivoa vitamina C potrebnog koži, čime se pomaže zaustavljanje, pa i brisanje znakova starenja na vašem licu.
Uzimanje vitamina C putem hrane ili dijetetskih proizvoda djelotvorno je za zdravlje, ali za znake starenja na vašem licu najbolji su vitamini primjenjeni na kožu. Zapravo, nanošenje vitamina C na kožu je 20 puta efikasnije nego uzimanje oralnim putem. Vitamin C za spoljnu primenu nalazi se na tržištu u širokom spektru proizvoda, od seruma do losiona. Tražite proizvode koji sadrže do 10% vitamina C, uključujući aktivne sastojke aksorbinsku kiselinu ili L-aksorbinsku kiselinu. Obratite dodatnu pažnju na pakovanje – svi antioksidansi, ukljucujuci i vitamin C, osjetljivi su i nestabilni u prisustvu svjetla i vazduha. Nanosite vitamin C za spoljnu primjenu jednom dnevno, najbolje ujutru, kako biste iskoristili zaštitu od sunca koju on pruža. U rijetkim slučajevima vitamin C moze da izazove suhoću ili blago ljuspanje kože. Navedeni neželjeni efekti neutrališu se hidratacijom. Vitamin C za spoljnu primjenu može bezbedno da se koristi sa drugim kozmetičkim proizvodima za njegu kože, i u sinergiji je sa drugim antioksidansima. Vremenski period od početka primjene vitamina C do vidljivih rezultata varira od osobe do osobe. Kod nekih osoba promjene su primjetne za 2 – 4 sedmice, dok kod drugih tek za 6 – 8 . Maksimalni rezultati vidljivi su za 6 mjeseci od početka primene vitamina C za spoljnu primjenu.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS