Idealne vježbe za mame: Sve što vam je potrebno je beba za pomoć u vježbanju

Idealne vježbe za mame: Sve što vam je potrebno je beba za pomoć u vježbanju

Mislite da je gotovo s vježbanjem ako imate djecu • Upravo suprotno, sve mame, najčešće nesvjesno, svakodnevno rade vježbe koje su odlične za zatezanje mišića i borbu protiv masnih naslaga

mama-beba

MISLITE da je gotovo s vježbanjem ako imate djecu? Upravo suprotno, sve mame, najčešće nesvjesno, svakodnevno rade vježbe koje su odlične za zatezanje mišića i borbu protiv masnih naslaga. Evo najboljih vježbi za sve mame! Napomena: Za izvođenje će vam biti potrebna beba!
Čučanj u iskoraku
Dok hranite dijete stanite u iskorak ispred njega. Sa svakim zalogajem napravite jedan čučanj u iskoraku. Dok beba završi obrok vaša zadnja loža će odraditi pravi trening!
Sklekovi
Bebu stavite na pod da leži na leđima. Vi se postavite u položaj skleka s glavom iznad bebinom trbuha i sa svakim spuštanjem poljubite bebu. Osim što će ovo sigurno nasmijati mališane, vaše ruke i prsa će vam biti zahvalne. Ne odmah, ali nakon što prođe upala mišića sigurno hoće! Kada vam ovo postaje prejednostavno pokušajte se u spuštenom položaju zadržati nekoliko sekundi.
Vježba za listove
Sjednite na rub stolca ili kauča skupljenih koljena. Bebu stavite u krilo okrenutu licem prema vama. Polako noge dižite na prste i spuštajte. Beba kao uteg odličan je izbor za ovu vježbu za listove učiniti zahtjevnijom.
Vježba za bicepse
Dok u jednoj ruci držite dijete, drugom rukom dižite vrećicu iz trgovine ili tek običnu teglicu zimnice. Svega 10 minuta dnevno ove vježbe imat će velik utjecaj na vaše bicepse.
Vježbe za noge
Lezite za leđa, koljena savinutih pod pravim kutom. Bebu stavite na koljena ili prislonite na bedra. Noge podižite savijene sve dok nećete moći poljubiti dijete. Zabavna igra i zahtjevna vježba u jednom!
Trčanje po stepenicama
Trčanje po stepenicama odlična je vježba za noge i stražnjicu, ako pritom nosite i dijete na rukama radit će cijelo tijelo.
Čučanj
Stanite u visoki čučanj s djetetom u rukama. Ispravite kralježnicu i polako se spuštajte u čučanj sve dok djetetove noge ne dotaknu pod. Što vas više boli, ruke ili noge?
CATEGORIES
TAGS
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!