Hrana koja topi masti

Hrana koja topi masti

hrana-koja-topi-masti
Već ste duže vrijeme frustrirani jer nikako da se riješite viška kilograma? Svaki put kada se pogledate u ogledalo namrštite se zbog sala na trbuhu? Želite li se što prije riješiti viška vrijeme je da saznate koja hrana topi masti.
Debljina je u najvećem broju slučajeva rezultat nepravilnog načina prehrane, stresa i nedovoljne količine kretanja. Dobro je što postoje razne metode kako se riješiti viška bilo na trbuhu ili drugim dijelovima tijela, a na vama je da odaberete.
Pored raznih dijeta od kojih svaka ima svoje metode s kojima je mršavljenje zagarantirano, kod nekih brže a kod nekih sporije, postoje i druge metode kako možete smršaviti, a da ne prijeđete na strogi dijetni režim.Važno je da se koncentrirate na hranu koja topi masti, a koja će pored vježbanja i drugih namirnica koje inače konzumirate činiti dobar dio vaših novih prehrambenih navika.
Kako bi se što prije riješili masti i sala potrebno je obogatiti prehranu namirnicama koje u sebi imaju dovoljnu količinu vitamina A, C i K. Ako niste sigurni to su namirnice koje u sebi imaju najviše vitamina A poput mliječnih proizvoda, žumanjak i jetrica.
Vitamina C pored limuna, jabuke ima i u crvenoj paprici te brokuli i brojnim drugim namirnicama. Vitamin K pronaći ćete najviše u cvjetači, brokuli, šparogama i mahunama. U želji da se što prije riješite masti i sala na trbuhu potrebno je bijelu rižu i proizvode od bijelog brašna zamijeniti smeđom rižom i integralnim brašnom.
Na taj način će se olakšati razgradnja masti u organizmu i smanjiti proizvodnja inzulina. Važno je obogatiti prehranu mliječnim proizvodima kao što je jogurt u kojem se nalaze dobre bakterije, a s kojima će se normalizirati rad probave, smanjit će se nadutost i plinovi. Trbuh će se nakon svakodnevne konzumacije jogurta brzo izravnati.
Bilo bi dobro da svaki dan popijete između 6 i 8 čaša vode, ali nikako ne za vrijeme obroka nego prije. Možete u čašu vode dodati i nekoliko kapi limuna za još bolje i brže rezultate.Ne treba zaboraviti na jabuke koje zbog pektina pružaju dulji osjećaj sitosti. Postoji velik broj namirnica koje će vam pomoći da se što prije riješite masti i tako poboljšate zdravstveno stanje.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!