Detoksikacija organizma limunom

Detoksikacija organizma limunom

Close up of fresh and wet lemons isolated on white background
Kako bi očistili svoje tijelo, te ponovno došli u dobru formu predlaže se detoksikacija organizma limunom. Kada je osobi tijelo puno toksina, nastaju problemi s razinom šećera u krvi, prekomjernom težinom, problemi s probavom te promjenom raspoloženja. Osoba će znati da nešto nije uredu jer će se osjećati natečeno, biti će neraspoložena i umorna.
Detoksikacija limunom je koncentrirana na tehnike i hranu, uz koje će se tijelo na prirodan način očistiti od toksina. U detoksikaciju su uključeni redoviti obroci povrća i voća, orašastih plodova, mahunarki i sjemenki, te pijenje puno vode u kombinaciji s limunovim sokom. Odlučite li se na ovaj način detoksikacije, pazite da jedete dovoljno i da u prehranu uključite razne hranjive namirnice.
Baza detoksikacije je iscijeđena limunada, svježi i redoviti obroci, dovoljno tekućine, te puno bogatih hranjivih sastojaka. Na ovaj se način tijelu osiguravaju svi potrebni sastojci kako bi se iz organizma izbacili toksini, te kako bi tijelo normalno funkcioniralo. Osoba neće osjećati glad, a moći će gubiti na kilaži.
Najbolja metoda za ovu vrstu detoksikacije je 300 ml vode, malo ljute papričice, sok od svježeg limuna i jedan štapić cimeta. Sve sastojke dobro promiješajte te ih konzumirajte na sobnoj temperaturi.
Najvažnije je da se limunada konzumira odmah nakon što se napravi, jer se stajanjem gube njeni vrijedni sastojci. Cimet u limunadi će uravnotežiti šećer, a ljuta papričica će stimulirati toplinu organizma, koja će potaknuti čišćenje.

Ovu vrstu detoksikacije smijete primjenjivati samo jednom na tjedan, kako bi bila efikasna. A nakon što ćete popiti napravljeni napitak, vaše tijelo će se do kraja dana riješiti toksina, koji su se nakupili.
Detoksikaciju primjenjujete odmah ujutro, s prvom čašom mlake vode pomiješane s limunom. Najmanje pola sata prije nego doručkujete popijte prvu čašu.Doručak treba biti voćni, u kombinaciji s jogurtom i orašastim plodovima. Kroz dan prehrana treba biti zdrava i ujednačena.
U 24 sata trebate popiti do 8 čaša limunade, ali nikako kroz dan ne smijete osjećati glad, a ukoliko ju osjetite popijte vodu ili pojedite bananu u kombinaciji sa sjemenkama suncokreta. Potrebno je pronaći najbolji način čišćenja tijela od štetnih tvari kako bi se zaštitili od brojnih bolesti

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!