Čisti otrove i sve bolesti crijeva za 5 sati

Čisti otrove i sve bolesti crijeva za 5 sati

caj-od-kore-nara
Proces izliječenja počinje čim počnete da pijete čaj, a traje od 5 sati do 7 dana, u zavisnosti od težine problema.Da li ste znali da čir na želucu možete da izliječite za sedam dana, a dijareju i upalu slijepog crijeva za samo pet sati?
Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi vas crijevnih muka jeste obična kora nara, a sve što treba da uradite jeste da je osušite i čuvate u kućnoj apoteci, a po potrebi pripremate kao čaj. U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za liječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva, salmoneloze i drugih crijevnih bolesti.
Priprema: Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suvih kora nara i prelijte ih sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostavite da odstoji 25-30 minuta, pa posle toga popijte. Kore ne bacajte! Čim popijete čaj, liječenje je počelo. Primjena ovog lijeka je za svaku bolest drugačija.
Za izliječenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioze creva, potrebno je da suhe kore nara konzumirati na sljedeći način: Nakon što odstoji 25-30 minuta, čaj možete popiti. U toku dana popijte polovinu (90-100ml) 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju, četvrtu dozu, pred spavanje.
Ne treba ga piti svakog dana, već svakog drugog, to je dovoljno za kompletno izliječenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izliječenja čira želuca, to možete da učinite posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana liječenja.
CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS