AYURVEDSKA KOZMETIKA – vječni blagoslov Majke Prirode

AYURVEDSKA KOZMETIKA – vječni blagoslov Majke Prirode

Ajurvedsku kozmetiku koristile su najpoznatije ljepotice Starog svijeta – od Indije, preko Persije i Grčke do Rima.


Podmladite se i uljepšajte se i Vi !
Proizvodi inspirisani vjekovnom tradicijom univerzalne narodne medicine Ajurvede. Iskoristite bogato decenijsko iskustvo velikih indijskih  kompanija , u proizvodnji autenticnih ajurvedskih proizvoda. Budite zdravi i lijepi na potpuno prirodan način. U proizvodnji se koriste  isključivo ajurvedski biljni ekstrakti  i čista biljna ulja. Ekstrakti odabranog bilja poboljšavaju sjaj, zategnutost i strukturu kože, “peglaju” bore, uklanjaju fleke, mrlje i nečistoće.
Proizvodi su porijeklom iz Indije, zemlje koja je poznata po drevnoj vedskoj medicini – Ajurvedi. Ajurveda, što u prevodu znači znanje ili nauka o životu, je najstariji i najcjelovitiji pristup zdravlju,ali je prvenstveno orijentisana na zaštitu i očuvanje zdravlja i ljepote, kako unutrašnje tako i spoljašnje. Danas je Ajurveda priznata širom svijeta i postoji mnogo kompanija koje se bave proizvodnjom ajurvedskih dodataka isharani i kozmetike.
Organic Land  Vam nudi proizvode ajurvedskih kompanija iz Indije koje imaju dugu tradiciju u proizvodnji autentičnih ajurvedskih proizvoda.
Naš cilj je da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vježbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja Ayurveda  nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.
Bogat asortiman ayurvedskih proizvoda (dodataka ishrani, kozmetike, sredstava za ličnu higijenu…), najvećih indijskih brendova u prodavnici  Zdrave hrane Organic Land doo, Slatina 18. Tuzla.
Uz stručne savjete ljubaznog osoblja  ne možete pogriješiti,  jer Ayurveda nudi rješenje za baš sve probleme.
 

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!