Sredite se posle teretane za samo 10 minuta!

Sredite se posle teretane za samo 10 minuta!

Female trainer helping woman doing sit-ups
Proljeće je tu, očekuje nas tanja garderoba, a životne navike tokom zime i te kako se vide na nama. Zato, vrijeme je za teretanu! Možda vas teretana ne asocira ne neke lijepe i prijatne stvari (mislimo na znoj i vrućinu), ali to nije razlog da je izbjegavate. Mi vam otkrivamo nekoliko beauty trikova pomoću kojih ćete posle vježbanja ponovo biti lijepe, svježe i spremne za život posle teretane za samo 10 minuta!
Čim završite sa tuširanjem, hidrirajte svoju kožu, odnosno, nanesite losion za tijelo. Na taj način će vaša koža dobiti potrebnu negu, ali će biti i mekša, nježnija i ljepša i, što je najvžnije, sa glatkom kožom ćete se lako “uvući” ponovo u svoje farmerice.
Kremom za lice ili sredstvom za skidanje šminke, skinite ostatak maskare oko očiju kako biste, ako želite, mogle lijepo da nanesete novi sloj. Nakon umivanja, slijedeći korak je hidratantna krema za lice, pa tek nakon toga slijedi šminkanje.
Sada pošto ste “sredile” svoje lice i tijelo, pređimo na kosu. Sigurno nećete imati vremena posle treninga i za pranje kose, pa tako, da vam se kosa ne bi ukvasila obavezno sa sobom imajte kapicu za tuširanje. Ipak, ako ste je zaboravile – improvizujte! Uzmite bilo koju plastičnu kesu koju teretane sigurno imaju i napravite svoju kapicu. Ako vam kosa ipak izgleda nekako slijepljeno i “nikako”, operite samo šiške ili prednje pramenove što će vašu frizuru u velikoj mjeri osvježiti. Ostatk samo očešljajte i vežite u rep ili punđu. A svakako je dobar izbor za vas i šampon za suho pranje kose ili čak bebi puder, ukoliko vam je kosa baš prljava.
Kada je riječ o šminkanju, ako ste i dalje crvene, vjerovatno je vaša koža još uvek iritirana od vežbanja i znoja. Iako ste stavile kremu, izbjegavajte jake pudere, već bolje isprobajte kremu u boji. Takođe, kako biste skrenule pažnju sa obraza, stavite dosta maskare, uvijte trepavice i, ako stignete, “dopunite” svoje obrve.

CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!

COMMENTS