Izliječite čukljeve, kurije oči, žuljeve…

Izliječite čukljeve, kurije oči, žuljeve…

HP-INT_life-without-blisters_00header
Uz pomoć domaćih lijekova možete se riješiti gljivičnih oboljenja, čukljeva i kurjih očiju i to zauvijek

  1. Ako svaki dan umočite noge u vodu za ispiranje usta na 30 minuta tokom nedelju dana, oslobodićete se gljivičnih infekcija. Isto možete postići i sa vodom u koju ste dodali jabukovo sirće i sok od jednog limuna, prenosi Healthtipssource.
  2. Ako potpite ruke u vodu za ispiranje usta, riješićete se gljivičnih infekcija na rukama.
  3. Atletsko stopalo možete izliječiti tako što ćete između prstiju da stavite čen bijelog luka i ostavite tako da djeluje tokom 24h.

 

  1. Kurje oči se mogu izliječiti sa kolutovima crnog luka. Isjecite kolutove crnog luka, potopite ih u jabukovo sirće a zatim stavite na stopala. Obujte čarape i ostavite da djeluje preko noći. Postupak ponovite dok kurje oči ne omekšaju a zatim ih lagano ogulite sa stopala.
  2. Čili sos može da izliječi čukljeve. Izmešajte malo čili sosa i vazelina a onda tu smesu namažite na čukljeve. Prekrijte sve sa gazom i ostavite da djeluje preko noći. Uskoro više neće biti neugodnog bola.
  3. Bol koju izazivaju čukljevi možete ukloniti sa soli. Samo stavite malo soli na čukalj i bol nestaje.
  4. Sa antiperspirantom možete zalečiti žuljeve. Možda će da peče i boli prvih par sekudni ali ovo garantovano djeluje. Naprskajte malo antiperspiranta na žulj i on će se brzo osušiti i zaliječiti.
  5. Ako hoćeš da izliječiš giht prestani da jedeš šećer. Umesto toga slobodno jedi jagode i trešnje jer one sigurno liječe ovaj problem.
CATEGORIES
Podijelite ovoSviđa ti se post ? Zaprati nas na Facebooku!